Sayfa 342/464 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    749
    bunlar temettü vermezzzzzzzz adama günahını vermez kansızlar gaza gelmeyinnnnn.
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by KDZ.EREĞLİ Yazıyı Oku
    bunlar temettü vermezzzzzzzz adama günahını vermez kansızlar gaza gelmeyinnnnn.
    Bigborsa denen 85 den fulledik yazmış..ya hu sen geçenlerde full değilmiydin ..itibar etmeyin bu ahlaksıza

Alıntı Originally Posted by Roni38 Yazıyı Oku
    Bigborsa denen 85 den fulledik yazmış..ya hu sen geçenlerde full değilmiydin ..itibar etmeyin bu ahlaksıza
    bigborsaya güvenip te işlem yapanın vay haline...adam bi ters bi düz yapıor belkide bu kez düz yapıordur diye bende heves ediorum bakalım ...belkide kapanışa doğru alırlarsa yarın ıyı olur....

4. ulaş çorba parası verdi bugün

5. Bedelsiz olayı vs... hepsi yalan oldu... Bu arada genel kurula giden oldu mu? Adamlar güvenilir mi yoksa üç kağıtçılar mı ? Giden varsa açıklama yaparsa çok iyi olur, selamlar....

6. Anlamadığım nokta babalar herkesin beklediğini yapmaz.Hele bedelsiz kar payı dağıtımı.Bakın karton f.m.piston ne yapmış Afyon nasıl vermiş.Kimaenin beklemediği umutların kesildiği anda.1-2 ay sonra olağanüstü genel kurul bedelsiz vs. Olur mu olabilir.

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

7.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Anlamadığım nokta babalar herkesin beklediğini yapmaz.Hele bedelsiz kar payı dağıtımı.Bakın karton f.m.piston ne yapmış Afyon nasıl vermiş.Kimaenin beklemediği umutların kesildiği anda.1-2 ay sonra olağanüstü genel kurul bedelsiz vs. Olur mu olabilir.

Bedelsiz kararı için genel kurula grek yok yönetim kurulu karar alabilio die biliyorum

8.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Bedelsiz kararı için genel kurula grek yok yönetim kurulu karar alabilio die biliyorum
    Ben de onu demek istedim zaten.İllaki genel kurulda alınacak diye bi durum yok.

Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 342/464 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •