Sayfa 342/805 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    21.00 tl.....Maxi köşeyi döndü, dün baa vermedi kalleş spek...
    Luks bi araba parasi kaybettim cumadan beri tl bazinda ortak ne koseyi donmesi 100 bine 10 bin kazanip 2 gunde kose mi olacaz , cok ufak bi yara sardik sadece . Onu da nakite ciktim zaten bu ulkede all in mal gece yatilmaz surekli kenarda nakit tutacam artik ben dersimi aldim gecen cuma bu piyasada donuna kadar malda olunmaz. Allahtan viop falan bulasmadim bi tanidik 15 Milyon utulmus ustune bi de bankaya borclu dusmus kredilerden

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    gunu iyi kapatti ancak haftalik berbat bir performans
    Ortak dün taban bekleyen, tavan olsunda kredi çekip tekfen alayım diyen kurnaz üçkagıtçılar vardı. Bu rakam gayet iyi, geçen her saat hisse güçlenecektir...

kedili ortak, merry xmas sanada

bu aksam ayine bekliyorum, gec kalma, Jesus abimizi anicaz

4. Pandoraya her gun linkedinde mesaj atiyordum sirket piyasa degeri dolar bazli , al bunak Zekoya da git dedim beni bloklamis. Saldirin LinkedIn den adama mesajlarina bakiyor. Bundan sonra hedefte Berker kizlari da var .Onlar da bloklayana kadar devam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Luks bi araba parasi kaybettim cumadan beri tl bazinda ortak ne koseyi donmesi 100 bine 10 bin kazanip 2 gunde kose mi olacaz , cok ufak bi yara sardik sadece . Onu da nakite ciktim zaten bu ulkede all in mal gece yatilmaz surekli kenarda nakit tutacam artik ben dersimi aldim gecen cuma bu piyasada donuna kadar malda olunmaz. Allahtan viop falan bulasmadim bi tanidik 15 Milyon utulmus ustune bi de bankaya borclu dusmus kredilerden
    Yahu o tür işlerde cin gibi olacaksın, hırsa girme, çabık kızma, çabık karar verme, senin elinde cevher var er yada geç pırlantaya dönecek bu cevher....

6. tcmb politika faizinin inmesi yatırım ikliminin faiz parametresi açısından iyileştiği anlamına maalesef gelmiyor.. faiz düşüş sonrasında rotatif kredi faiz oranı maalesef 600 baz puan arttı (kredibilitesi çok yüksek bir şirkette kullanım yapıyorum)... üstelik de bankaları 14ten folayıp (tcmb), 23n-24ten borçalanan bir hazineye sahip olma durumuna geldik.. bu terslikten kurtulmak kritiktir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    kedili ortak, merry xmas sanada

bu aksam ayine bekliyorum, gec kalma, Jesus abimizi anicaz
    Gelirim ama yine katrana batırıp tavuk tüyüne sokup, eşeğe yine ters bindirirseniz bi daha da gelmem. Ona göre...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maslak1 Yazıyı Oku
    tcmb politika faizinin inmesi yatırım ikliminin faiz parametresi açısından iyileştiği anlamına maalesef gelmiyor.. faiz düşüş sonrasında rotatif kredi faiz oranı maalesef 600 baz puan arttı (kredibilitesi çok yüksek bir şirkette kullanım yapıyorum)... üstelik de bankaları 14ten folayıp (tcmb), 23n-24ten borçalanan bir hazineye sahip olma durumuna geldik.. bu terslikten kurtulmak kritiktir.
    Bankalar için kebap MB den %14 den al pereyi, ver Hazineye %24 den borcu. Banka mı kursak acaba....

Sayfa 342/805 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •