Sayfa 343/373 İlkİlk ... 243293333341342343344345353 ... SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Sn Hissedarxd,

Rapor sonunda geldi, nasil yorumlarsiniz?

Rapor oncesi yaklasik 188 milyon ton "mumkun" kategorisinde olan yeraltindaki komur

rapor sonrasi;

62.6 milyon tonu "olculmus"
    41.6 milyon tonu "belirlenmis"
    89.5 milyon tonu "mumkun"

olarak belirlenmis toplamda kapasite de yaklasik 193.7 milyon ton

kalitesi de teyit edilmis

ayrica komur kalitesi de yeryuzune yakin kisimlarda daha yuksekmis, detaylari raporda var

bence oldukca olumlu bir rapor, bakalim tahta sahibi kagidi buralarda tutmayi basarabilecek mi

tahtadaki grubun ne kadar guclu oldugunu yasayip gorecegiz

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Ben bu raporun ortaya çıkarması muhtemel stratejik bir vizyon değişikliğinin peşindeyim yaratacağı spekülasyonun değil...Haliyle, raporun içeriği zerre ilgilendirmiyor beni...Ve şundan adım gibi eminim bu konuda tek yetkili ve karar verici sayın Turgay bey...Böyle bir şey olmayacağını anladığım anda (genel kurula gidip sitemlerimi ettikten sonra) bir daha işim olmaz burada...Muhtemelen 1 yıl içerisinde netleşir...YTD
    Bu hissedeki pozisyonumun açılış amacı budur...Elde edilen bu verilerle termik santral konusunda ısrarcı olduklarını anladığım anda ben kaçar...

Nokta.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. XU100 ile korelasyon grafiği ortada ki dolar bazında neredeyse % 50 geride...Ve ellerindeki malların bir kısmı bende ve sende üstadım...Bakalım neler olacak ?!.

4. Hissede çok fazla küçük yatırımcı yok, ilgi alaka olmadığı için...Sadece şunu diyebilirim, o hep bahsettiğim stratejik bir vizyon değişikliğinin fiyatlanacağı seviyeler "kesinlikle" buralar değil...YTD

5. Bunun adına ne derler ?!...Rezalet derler...

6. Rapordaki kalorifik değer ve yüzey/kalite bilgilerine göre burada yapılacak en iyi yatırım organik gübre üretimi gibi duruyor...Veriler ellerinde ve yönetim kurulundan bu yönde bir haber gelme beklentim devam ediyor...Açıklama için çok muhtemelen istinaftaki davayı bekleyeceklerdir...

7. onlarin ne plani var bilmem ama, benim planim net

ben kendi adima alima devam ediyorum

8. Şirketimizin 20.08.2024 tarihinde kamuya duyurulan 30.06.2024 tarihli finansal tabloları "Türkiye Muhasebe Standardı 29 Yüksek Enflasyonlu Ekonomilerde Finansal Raporlama" (TMS 29) hükümleri çerçevesinde enflasyon muhasebesi uygulamasına tabi tutulmuştur. Söz konusu finansal raporda yer alan finansal bilgiler, Şirketimizce daha önce ilan edilen bir önceki yılın aynı dönemine ait finansal tablolarda ve çeşitli yatırımcı bilgilendirme materyallerinde yer alan enflasyon düzeltmesine tabi tutulmamış finansal bilgiler ile karşılaştırılabilir nitelikte değildir.
    Bu gerekçeyle, finansal sonuçlarımıza ilişkin olarak yatırımcılar ve analistler tarafından sağlıklı bir analiz yapılabilmesi amacıyla, Şirketimizin kurumsal internet sitesi vasıtasıyla kamuya duyurmuş olduğu yatırımcı sunumlarında, seçilmiş gösterge niteliğindeki finansal bilgiler enflasyon muhasebesine göre düzeltilmemiş halde de sunulmaktadır.

Enflasyon düzeltmesine tabi tutulmamış söz konusu finansal bilgiler bağımsız denetimden/incelemeden geçirilmemiş olup, Şirketimizin bağımsız denetimden/incelemeden geçmiş olan 30.06.2024 tarihli finansal raporlarında yer almamaktadır. Bahse konu finansal bilgiler, Şirketimiz Yönetim Kurulu ve finansal raporlamadan sorumlu yöneticilerinin sorumluluğunda olmak kaydıyla, finansal performansımıza yönelik tutarlı ve karşılaştırılabilir bir değerlendirme yapılabilmesi amacıyla yatırımcılarımızın ve piyasa paydaşlarının değerlendirmesine sunulmak üzere hazırlanmış ve kamuya duyurulmuştur.

TEKNOSA
    Ne kadar güzel bir açıklama...Bizimkilerin de ağzından kerpeten ile laf alıyoruz...Daha çok yolumuz var...

Sayfa 343/373 İlkİlk ... 243293333341342343344345353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •