Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...
Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...
Ne ebeymiş Bi turlu bulamadı amk
SM-A556E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 milyon açıkladık, ben şahsen zarar bekliyordum...
Göltaş Çimento'nun marn ocağı projesi ile ilgili ÇED süreci başladı23/05/2025 14:00:39
Göltaş Çimento tarafından yapılması planlanan marn ocağı projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"ISPARTA ili GÖNEN, ilçesi S:90872 (ER:3432822) RUHSAT NUMARALI SAHA mevkiindeki GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan I-B GRUBU MADEN (MARN) OCAĞI S:90872 (ER:3432822) projesi ile ilgili olarak ISPARTA Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. "
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
temettümüzü isteriz göltş
Şu an 344 lira 6/7 gün içinde %15/20 yükseliş yaparız diye tahmin ediyorum, hayırlısı bakalım.
Yer İmleri