rakamlar ve grafikler standart durumlarda ise yarayabilir fizikte normal.sartlar altinda diye bir tabir vardir yani g sbt surtunmesiz ortam oda sicakliginda
gecerlidir bu grafikler ve analizler gercek sirketler icin yada ekonomisi daha stabil olan ulkelerde o bile
pandemi savas disinda calisir gerisi yalan dolan
bu hisse icin hicbiri calismaz
bos bos isler
gidin adam gibi bir is yapin ne bileyim ceviz ekin
ahsap oyuncak yapin yemek yapin internetten bir urun pazarlayin hic bir sey bilmiyorsaniz arsa alin boyle sacma sapan hisselere para yatirip beklemekten daha iyidir
hus, neler dedin öyle normal ortam gbt falan, sen de býktýn dimi bu þehirden, halbuki o kýrsal yokmu...hak veriyorum sana, ama vazgeçilmesi gereken þeyler var... uzun lafýn kýsasý para kazanmak lazým kenara koymak lazým...
yanlýþ anlama ihlas özelinde bir yorumum yok, senle spek arasýnda beni ilgilendirmez.
cefaks özlemiþiz paylaþýmlarýný teþekkür ederim.Emeðine saðlýk.Bizi paylaþýmsýz býrakma.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bazý hadsizlere ne desen boþ. Özürleri kabahatlerinden büyük. Kendi dedikleri yaptýklarýyla çeliþen bu küçük beyinliler yönlendirme yapýyorlar akýllarýnca. Sormaz mý millet sana ne iþin var burada diye. Adam olun da gidin adam gibi iþler dediðiniz iþlerle kendiniz uðraþýn en baþta. Kuru kalabalýk etme.
bunlar hangi akla hizmet ediyorlar
Bu ne Baský Hepsi ayný elden Hareket ettiriyorlar
be yuh diyorum Tasmalýlara bir gün O tasma onlarýda Götürür
Yer Ýmleri