Sayfa 343/390 İlkİlk ... 243293333341342343344345353 ... SonSon
Arama sonucu : 3113 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

İBB Başkan Danışmanı ve İBB Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun'un mal varlığına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Sulh Ceza Hakimliği'nce el konuldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB ara toplantı :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

TCMB : Finansal piyasalarda yaşanan gelişmeler dikkate alınarak, 1 hafta vadeli repo ihalelerine bir süreliğine ara verilmesi kararlaştırılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Saat 10:12:25 itibarıyla BIST100 endeksinde meydana gelen 3% değişim sebebiyle Pay Piyasasında açığa satış yapılabilen işlem sıralarında açığa satış işlemlerinde seans sonuna kadar yukarı adım kuralı uygulanacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
    elektrikler gitti devreyi kestiler
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Bunların yönetiminde başımıza gelmeyen felaket kalmadı, hak yemeyelim sadece meteor çarpmadı.

İspat edemem ama, her zaman olduğu gibi yine kendileri kazandı herkes kaybetti.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

7. Aslında bu BİST'in grafiği değil, hayatımız, eğitimimiz, hukuk standartlarımız, eğitim seviyemiz, yaşam kalitemiz, mutluluğumuzun grafiği.

Nereden nereye gelmiş, yetmemiş şimdi de devre kesiyoruz artık.

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,131
    Volalite böyle giderse borsa çuvallar,sen gel alamadığın istanbula hile hurda ile el koymaya kalkarsan yabancı ,vatandaş yatırımcıda gereğini yapar,çünkü şu anda ülkede kimsenin güveni kalmamıştır iktidara,borsada çok az hissem vardı 2010 senesinden beri %15 ile aralarında alış,satış yaparak idare ediyorduk,çoğu sermayem çeşitl fonlarda,onlarda bile korkum var,çünkü bunlarada iktidar tarafından el konabilir,zamanında işbankasına el koymaya kalkmadımı CHP bahanesiylen,kira gelirine bile göz diktiler adam 3-5 kuruşlan düşük maaşına ilave yapıyordu,mesela kız kardeşimin pek geliri yoktu ev kadınıydı yüklüce kira vargisi uygulamışlar...zaten bugün hafta sonu önünü göremeyen yatırımcı mecbur satışa geçiyor,ingiliz memet şimdi ikna etsin bakalım yabancıları,zaten edemiyordu sizde adalet yok diye,adamlar şimdi tam gerçeği gördü,bunu çaresi acil seçimdir iktidarın topluca istifa etmesidir ekonomi çıkmazdadır DÜZELTEMEZLER,zaten onlarda gerçeği görüyorlar seçim için ön temizlik operasyonları yapıyorlar,yapsınlar bakalım kim bunların karşısında ceketini ortaya koysa kazanır cezalarını çekerler...ytd.

Sayfa 343/390 İlkİlk ... 243293333341342343344345353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •