Aslýnda BÝST diyor ki, bu yapýlan operasyon bilerek ve istenerek yapýldý, mesajý aldým, mesajý verdim.!
Aslýnda BÝST diyor ki, bu yapýlan operasyon bilerek ve istenerek yapýldý, mesajý aldým, mesajý verdim.!
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Prof. Dr. Hakký Öztürk@hakkiozt6
TL Varlýklar için yine unutulmayacak bir gün yaþandý.
Kur, cds, faizler yukarý gitti, borsa gümledi.
Ancak iþin en üzücü yaný, bugün üniversitede ofisime birçok öðrencimin gelip ülkeye dair umutlarýnýn hiç kalmadýðý ve bir an önce ülkeden gitmek istediklerini söylemeleri oldu.
https://x.com/hakkiozt6/status/1902390404806217908
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Fed faiz oraninda bir deðiþikliðe gitmedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Spk :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Morgan Stanleyin borsa üyeliðinden çýkmasý hiç iyi olmadý,bu zincirleme etkisi yapar,yabancý dediklerimiz insanlar zaten diken üstündeydi,yine bizi yarýn ve sonrasý yeni dalgalarýn içinde buluruz,bakalým bu gidiþlen 69 olurmuyuz,destek için çok para lazým,iktidarda para gani elindekileri sürsün piyasaya,ama yapmazlar onlar sadece merkezi sömürür,imamoðlu salý verilse bile yine borsa için hiç iyi olmaz,çünkü karþýmýzdaki zat durmaz ölene kadar bir defa kafayý takmýþ,yabancýda bunu çok iyi biliyor,yarýn ola hayýr ola.
Tarafsýz ve yandaþ kanalýnda çoðu hukukçular yanlýþ bir durum diyor,TRT ise yangýna körükle giderek devamlý para sayma görüntülerini verdi,önceden onyda bizde biliyoruz bu para davasýnda bir mok çýkmamýþtý,birþey bulamýyorlar,zaten bunlar masak raporlarýnda vardý bir halt çýkmamýþtýr,zatýn kin nefreti gözlerini kör etmiþ,yada onu ileriye sürerek geri plandakilerin amacý doðrultusundadýr çoðu þey,hala bahçeli görüntü vermedi zatta onun yanýna giderek geçmiþ olsun bile demedi,ilginç olaylara gebeyiz,iktidarýn her pis hareketi bu vatana zarar veriyor.
Yer Ýmleri