Ticarette iyi de olabilirler amakendilerine, hisselerinin hali belli sat al yapmayan kaç kişi para kazandı hiç kimse.
Ticarette iyi de olabilirler amakendilerine, hisselerinin hali belli sat al yapmayan kaç kişi para kazandı hiç kimse.
Geçen 12 aylıkta dolar 3 liradan 3.50 kapatıyor çok yüksek pozisyon açığı var fakat hiç etkilenmemiş
Geriye doğru birkaç sayfa giderseniz bu konular ile ilgili bilgi paylaşıldı. Okuyabilirsiniz.
Blcyt, satışlarını EUR üzerinden ve güncel kurdan TL'ye çevirerek yapıyor. Dolayısıyla satış ve kar kaybı beklenmiyor.
Borçları dolayısıyla kambiyo zararı yazması bekleniyor. Bundan önce zararları bir şekilde kompanse edebildi, bu sefer döviz hızlı çıktı. Soru işaretleri oluştu.
Bence aşırı satıldı. Ama güven kalmadı.
Blcyt zarar kol gibi. Ben de her an satıp başka bir hisseye geçebilirim. Araştırıyorum. Çok düşen, potansiyel hisselerden borcu olmayan ve dövizden olumlu etkilenen kağıtlar bakıyorum. Aklımda birkaçı var. Nasip bakalım.
"Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"
Evet hisse kötü durum da fakat 0.57 piyasa defter değeri 3.5 fiyat kazanç çok ucuz tabii böyle olması gider anlamına gelmez eğer bilanço da döviz zararını atlatmışsa gerçekten buradan satılacak hisse değil.
Öyle olsaydı,,hisse 2.20 den 1.26 lara düşermiydi,,,kur zararı beklentisi satıldı,,bilanço bir gelsin bakalım,,eğer bir sürpriz yaparsa hisseyi kimse tutamaz,,yok düşünüldüğü gibi ise,,,zaten bunu sattı.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Şeker, vakıf tekrar alima geçmiş. Şeker 250 bin almış. Gecenki 1.30 'dan 1.50 ye hareketinde şeker etkili olmustu. Şeker, vakif, finansman, oyak Galip in kullandigi kurumlar... Galip topluyor olmasın blcyt'i...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.46 ortalama ile gecenki yükselişte satmistim. Geçen hafta tekrar 1.27 den aldım. Yabancı satışları bitti. Yerliler pek satmıyor. Piyasa biraz yaparlarsa 1.50 tekrar görülür.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri