Sayfa 344/1004 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Sıkıntı KASKO bedellerinde olacak gibi… 3000 liraya kaskoladıkları araçların, aynası 2500 tl oldu… Arabaların hepsi x 2 gitti… Aynı şekilde kasko bedellerinde ciddi zamlar gelecektir

Yılın ilk yarısında 250-300 bin liraya satılan araçlar, şimdi 450 bin oldu
    Bir gömmeyen sigortacılar kalmıştı ..Seneye onlarda gömüşe geçerler.Millet fena kazığa otırdu..Voyvodanın ki hafif kalacak....

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bir gömmeyen sigortacılar kalmıştı ..Seneye onlarda gömüşe geçerler.Millet fena kazığa otırdu..Voyvodanın ki hafif kalacak....
    behçet e de sıra gelecek diyosunuz yani üstadım

3. dün WC kağıdı ve kağıt havlu aldım 4 paket birinden 3 paket birinden kasada market izin vermedi meğer 2 paket satıyolarmış müşteri bazında dedim gir çık yapsam nolcak ee güvenlik kasiyer kem küm dediler velhasıl uğraşmadım 2şer alıp geçtim WC kağıdı bulamamak da ayrı rezillik tam iş üstünde hani o rulo da tek yaprak kalmış kartona yapışıktır yedeği almak için ayağa kalkman gerekiyordur ya

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    dün WC kağıdı ve kağıt havlu aldım 4 paket birinden 3 paket birinden kasada market izin vermedi meğer 2 paket satıyolarmış müşteri bazında dedim gir çık yapsam nolcak ee güvenlik kasiyer kem küm dediler velhasıl uğraşmadım 2şer alıp geçtim WC kağıdı bulamamak da ayrı rezillik tam iş üstünde hani o rulo da tek yaprak kalmış kartona yapışıktır yedeği almak için ayağa kalkman gerekiyordur ya
    birileri abd de, ab raflar boşaldı
    birileri benzin istasyonlarında kuyruk var diyordu
    hamdolsun onlarda ne varsıysa hepsi bizede geldi.
    getirenlerin eline emeğine sağlık
    yola devam
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    dün WC kağıdı ve kağıt havlu aldım 4 paket birinden 3 paket birinden kasada market izin vermedi meğer 2 paket satıyolarmış müşteri bazında dedim gir çık yapsam nolcak ee güvenlik kasiyer kem küm dediler velhasıl uğraşmadım 2şer alıp geçtim WC kağıdı bulamamak da ayrı rezillik tam iş üstünde hani o rulo da tek yaprak kalmış kartona yapışıktır yedeği almak için ayağa kalkman gerekiyordur ya
    Kağıt ürünlerinin hepsinde acayip zamlar var..

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    getirenlerin eline emeğine sağlık
    yola devam
    abd ab iflas etti filen demeseler iyidir..

sırada drif varmış...

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    abd ab iflas etti filen demeseler iyidir..

sırada drif varmış...

ireis aya 4 şeritli otoban yapıyordu walla ben o yoldan gitmek istiyorum...Başkasını kabul etmem mümkün değil

8. AKP nin gidişi ile oluşacak borsa yükselişinin (bu sadece TL ayağı) örneğini yaşıyoruz

Sayfa 344/1004 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •