Sayfa 344/1007 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Viop XL

1. Bu endeksin gözü yukarda ..190 destek 240 tepe ..benden söylemesi ytd

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Garandaki durum en çok çıkış yapmak isteyen yabancıya yaradı.

Haber geldiğinden beri soluksuz mal satılıyor. Geçen de yazmıştım, normalde 1,5 yılda çıkabilecekleri malı 3 ayda çıkmış oldular bu haber sayesinde.

Mevzu biraz elindeki çeki vadesinden önce iskontolu kırdırmak gibi bir şey oldu... Ben fiyatta artış beklemiyorum ama şu olay bitince Garan'ın hızla yol alması lazım, yabancıdan bu kadar malı alan adam da 12,20 den çağrıya falan katılmaz.
    Yabancı garan da malını haberi kullanarak sattı.

Peki, diğer bankalarda da yabancı satmak istiyorsa ne olacak?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    batı medeniyetinin en temel prensibi olan özel mülkiyet hakkının çöpe atılması çok dramatik, devrim niteliğinde bir dönüm noktası.. malına mülküne el koyulanların sadece oligarklarlar olduğu sanılıyor, hayır bütün rus vatandaşlarının herşeyine el koyuluyor avrupada.. mesela 20 sene evvel yunanistana yerleşmiş, ayda 500 avroya tezgahtarlık yapan bir rus kadının bütün banka hesaplarına el koyulmuşe
    Bu ancak yunanistan-rusya'ya savaş açarsa mümkün..
    Orada yaşayan Rus vatandaşlarını tutuklama hakkıda doğuyor..(esir muamelesi)
    Garip ama uygulama 1. ve 2.dünya savaşında var..
    Sanırım 24 saat ültimatom öncesi ülkeyi terk ediyorsun.. ne malın varsa, kaçırabilirsen..kaçabilirsen..

4. malları bitirdik hadi pala efendi ne beklion daha bas aşağı da alalım ucuz yollu..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    15.000-20.000 ile geçinememek ne demek?

Emekli,memur, asgari ücretliyle dalga geçmektir.Ha...lüks yaşarsan 50.000 de az.

Ankara da 20.000 tl ye gayet rahat geçinirsin.

Ayıptır söylemesi o denilen rakamların kaç katı gelir var ama bir tek gün 20 tl. kahveye vermem,vermedim.Hatta fiyatı duyduğumda,çekinmeden kalkmışımdır da(onlar abartılı fiyat istemekten utanmaz da ben mi utanacağım)..

Her şeyden önce kendimi kazıklanmış zannederim.

Ona vereceğim paranın 50 katını yoksula-yetime verip ,manevi hazzı tatmak isterim.

kalite-fiyat arasındaki opt. denge bana uyar..
    Kardeş, bir de sizin pazar var, alış verişte oradan olursa sıkıntı olmaz

Plaza hayatı hiç yaşadın mı, özelikle 2010 ve öncesi, adam işçi ama patron gibi yaşıyor, kendini patron sanıyıor.

"Mezeleri güzel" diye bir kitap var. Beyaz yakanın hayata bakışını, yaşam tarın güzel esprili bir dille anlatıyor, okumadıysanız tavsiye derim.

Ama şartlar ve beyaz yaka da değişti tabi..Özellikle son 5 yıldır çok şey değişti, artık millet emekli amca modunda, ekonomi yapma derdinde...o tatlı güzel günler geride kaldı yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Emsal teşkil ediyor, KaraKemal abi olmaz olmaz deme, Avrupa nın göbeğinde dımdızlak bırakabilirler, yurtdışına para kaçırmakta artık riskli
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bu ancak yunanistan-rusya'ya savaş açarsa mümkün..
    Orada yaşayan Rus vatandaşlarını tutuklama hakkıda doğuyor..(esir muamelesi)
    Garip ama uygulama 1. ve 2.dünya savaşında var..
    Sanırım 24 saat ültimatom öncesi ülkeyi terk ediyorsun.. ne malın varsa, kaçırabilirsen..kaçabilirsen..
    son 2 haftada olmuş bitmiş işlerden bahsediyoruz, sen hala anca şöyle şöyleyse olur diyosun

geçen ay da kanada kamyoncuların konvoyu vardı, başkente gelip korna çalıyorlardı, bi köprüyü tıkamışlar.. kanada hükümeti bu konvoya destek verenlerin- mesela twitter heabından destek mesajı atanların- bankadaki bütün paralarına ve evlerine el koydu

8. Belki bizdeki yabancıtakasoranının azalmasının sebebi de budur.Türkler malimiza çökerler diye kaçıyor olabilürler yada rusyanın ukrayna savaşını önceden hissettikleri belki bu savaşa ileride Türkleride dahil edecekler, ne planları var bilinmez.
    Rusların malına çöken bizimkine çok rahat çöker
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 344/1007 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •