Sayfa 344/506 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    İtibar veremedim...
    Ben İsrail'in ilk saldırısında, "Trump'ın biz işin içinde yokuz, İran bize saldırmasın." minvalli açıklamalarını alt metin anlamında önemli buluyorum.

Sanki yarın-öbür gün "bir İran füzesi yanlışlıkla" ABD personeli, binası vb. ye denk gelecek gibi...
    Tabi bunun bir versiyonu bizde de vardı... "Suriye'den 3-5 füze..." gibi...

Sanki bu iş burada bitmeyecek... Yoksa "Allah'ın egoisti" bize veya bizim personele saldırma der mi İran gibi aciz düşürülmüş bir ülkeye?
    Hey gurban olduğum...
    İbnelik olsun diye bizdeki üslerden birinden atar mı bu ****** füzeyi...

EK: Haritada görülen ABD üslerini dini coğrafya açısından değerlendiriniz...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. daha girecek çok mületcimiz var..bize sırana gelene kadar mülteci çöplüğü yapacak bizi İsrail..
    ondan sonra başlarlar gıdıklamaya bizi..emme zamanı var..şindi uyuma vakti..yosam yakarlar..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bizim diğer ülkelerden farkımız ve şansımız.21 yy'in dünya lideri bizde olması.
    Ne olursa olsun bize teğet geçer.
    Nükleer savaş çıksa buraya düşmez serpintisi bile sınırımızda giremez.
    (Göçmenler dışında. O da insanı.Ensar olmanın gereği.)
    Bende bunu bildiğimden gidip huzur içinde uyuyayım
    bir halt olacağı yok.

4. valla bu konuda esprik yapamayacam..Sınır bölgesinden batıya doğru kayacam..yaş ilerliyor zati..elin Suriyelisi ege kıyılarına yerleşmiş..biz de sınır bekliyoruz..ben bu kadar Suriyelinin içinde kendimi güvende hissetmiyorum..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    savaş ortamında herkes haklıdır bence

iran ciddi bişeyler yaparsa abd devreye girer... olan irana olur.

iyiden iyiye komple gömerler bukez.

benimdüşüncem bu
    Genelkurmayını vurdular, iranı sildiler ülkenin itibarı yerleyereksan oldu onlarda farkında ama
    Bu saatten sonra iran da ne kadar füze varsa hepsini bu gece israile boca eder diye düşünüyorum.
    İran-israil savaşı başladı. Geri dönüşü olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bak beni bu ülkede muhalefet başa gelire ikna edersin bu işe ikna edemezsin. Geniş zamanda ortam müsaitken tartışırız. Çin sadece bazı nadir toprak elementlerinin ihracatını yasakladı AB de otomotiv üreticileri ne hale gelmiş bir araştır.

Bir bizim ülkedeki sol tandans benzinli araba kullanan arkadaşların haberi yok. Bir diğer konu Çine rusyadan boru hattı çekilmiş kimbilir Brent kaça alıyor. Geçen sene elektrik tüketiminin yenilenebilirden karşılanma oranı % 70 lerde. Ne projeler var sende diyorsun ki bu adamlar tarım yapamaz öyle mi?
    Çin’in satın aldığı brent değil uraldır.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    E akşam üstü mala dalanlar ne yapacak
    mala baş dalan badem bofası sabah açığa satışları kapattı akşam pazartesi gününe kendi alan yaratmış gözüküyor .
    diyelim bugun pıst 100 9150 vs kapatsaydı pazartesi bu olaylar hafta sonu devam ederse 9 bin altı panik butonları daha yoğun çalışıcağı için.Kapanışa doğru hareket bu yüzden sosyal medyada hocalar dönüş vs demiş sen paylaştın
    ama israil kaynakları 2 hafta diyor bu operasyonu , şimdi beklenen faiz indirimi hikayeside sekteye uğrarmı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Suriyeden rusyayınattılar
    Colani denen abd uşağı adam suriye topraklarını israile açtı
    Irak zaten abd nin elinde şsrail elini kolunu sallayarak buralardan füze yolluyor. Suudlarda abd nin kuklası
    İran heryerden sarılmış durumda
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 344/506 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •