Sayfa 345/774 ÝlkÝlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,753 - 2,760 arasý.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alýntý Originally Posted by Yatirimciali Yazýyý Oku
    hayir oyunun hepsi kemik olsa ne olur,

acik oylama gizli sayim disinda hic bir secimi kazanamayan parti yaninda fettos ve pkk ile ne yapsa yuzde elliyi bulamaz.

bu millet nereye bakarsa orasi kazanir ve bu millet hic bir zaman pkk ve fettosun tarafindan bakmaz.
    Yani HAYIR diyenler Feto'cu ve PKK'li dimi.

Zaten lideriniz de terrorist diyor.

17 Nisan gunu burada olun, hatirlatirim.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    camekanýn dýþýnda
    Gönderi
    1,797
     Alýntý Originally Posted by krepi Yazýyý Oku
    bu devleti 10 sene hukumet ve bu cemaat yonetti.egerki bunda supheniz varsa en iyisi konusmayalim.
    bunlar hukumet zamaninda askeriyede en yuksek mevkilere geldi.neden acaba? diger gorusteki askerleri temizlemek icin omasin.
    ben de diyorum ki bu siki iliski devam etseydi balyoz saniklari hain mi olacakti?? cunku onlar suan gala icerde olurdu.bir kismi saliverilmis olsa bile sartli olacakti.
    zannedersem vundan daha acik bu soru sorulamaz.
    bilmiyorum sn.krepi ? maðduriyetleri devam edermiydi ? bilmiyorum ? ancak bu muvazzaflarý kumpasla suçlayan iddianameleri ve dava hükmünü tek tek ýsmarlama þekilde iktidar mý verdi ? bunun cevabý bende yok sizde var mý ?

kendi kendinize soru üretip bana ýsmarlýyorsunuz ? bu devam edecekmi ? yo yani nereye varacaðýz onu diyorum
    “Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy

3. hayir diyenler teroristtir demiyor.onlarin ekmegine yag surer diyir.malesef durum ortada ve bu soylem de gercek.carpitmayin.forumbgereksiz yere hergun tek soylem uzerinden yuruyor.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alýntý Originally Posted by Günaydýn Yazýyý Oku
    küfür, sinkaf dýþýnda belli deðerlere hassasiyetlere yönelik olarak haddi aþmak saldýrmak þeklindede kullanýlýr, anadoluda genel olarak böyle tabir olunur bende bu þekilde tabir ederim bir alýþkanlýkda olabilir, nihayette okuduklarýmdan bu kanaate vardým benim görüþüm bu yöndedir. isim vermedim þahsi ithamda bulunmadým ancak okudum. okudum ve gözlerim iyi görüyor. bu durum sizi niye rahatsýz ediyor ? bir kefil olmak durumundamýsýnýz siz ?
    O zaman demagoji yapýyorsun... Bkz. TDK

Kanaatini ispatlayamýyorsan, kanaatin yok hükmündedir... Kanaati yok hükmünde olan da .........................

Noktalý yeri sen doldur.. ( Kanaatine göre doldurabilirsin.)

5.  Alýntý Originally Posted by HISIM Yazýyý Oku
    Yani HAYIR diyenler Feto'cu ve PKK'li dimi.

Zaten lideriniz de terrorist diyor.

17 Nisan gunu burada olun, hatirlatirim.
    ben kimseye birsey demiyorum. her sey ayan beyan ortada.

mhp ve akp referandumda evet diyor geriside hayir diyor herkes kendini bilir.

her secimden sonra , herkes boy olcusunu alir merak etmeyin her zaman burda olacagiz.

dedigim gibi gizli oylama acik sayim var su anda herkesin gozu onunde. 46 da ki gibi acik oylama gizli sayim yok cok sukur.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alýntý Originally Posted by Yatirimciali Yazýyý Oku

mhp ve akp referandumda evet diyor geriside hayir diyor herkes kendini bilir.

Emin misin. ?

7.  Alýntý Originally Posted by Günaydýn Yazýyý Oku
    bilmiyorum sn.krepi ? maðduriyetleri devam edermiydi ? bilmiyorum ? ancak bu muvazzaflarý kumpasla suçlayan iddianameleri ve dava hükmünü tek tek ýsmarlama þekilde iktidar mý verdi ? bunun cevabý bende yok sizde var mý ?

kendi kendinize soru üretip bana ýsmarlýyorsunuz ? bu devam edecekmi ? yo yani nereye varacaðýz onu diyorum
    soru falan uretmiyorum var olan durumu size farkli bir yolla anlatiyorum.bence onlarin buyukbbir bolumu icerdeydi.vermemis olabilir ama hukumet olarak bu sorgulamalarin asli astari var mi buna bakabilirdi.benve vakmistir ki vu is catallandi.yada erdogn onceden bunlarin teror sucu islediklerine ikna olmustu ki onlara terorist dedi.gebel konusuyorum su asker bu isim demiyorum.balyoz hakkinda bunu demisti.ali agaoglu o savciya tailler ayarlamadi mi? belkide 20 tane bentleyden birini rusvet isleri ickn almistir.
    ha bunlar benim dedigim gibiyse haberturk neden boyle vir yayin yapti?bu yayin hukumetten izinsiz olamaz cunku cem kucik de ordaydi.belkide hukumet darbeyi ortaya sermek istedi kim var kim yoksa konusulsun ve neden evet denmesi gerektigini millet daha iyi idark etsin diye.
    sanirsam bunlar komplo degil stratejidir.

8.  Alýntý Originally Posted by DeliKAN Yazýyý Oku
    Emin misin. ?
    sen emin degilmisin?

http://www.hurriyet.com.tr/bahceli-m...-evet-40357985

Bahçeli: Kudursalar da 'evet' diyeceðiz

MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli, MHP’nin anayasa deðiþiklik teklifine destek vermesini eleþtiren çevrelere sert çýkarak, "Eðer Doðu Perinçek ve hayýrcý yoldaþlarýyla Recep Tayyip Erdoðan arasýnda bir tercih hakkýmýz olursa kesinlikle ve istinasýz Sayýn Erdoðan’ý tercih edeceðimizi herkes bilmeli ve kafasýna sokmalýdýr. Bunlar çýlgýna dönüp kudursalar da millet için, devlet için, Cumhuriyet için, Türklüðün bekasý için evet diyeceðiz. " dedi.

Sayfa 345/774 ÝlkÝlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •