Sayfa 344/774 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    gunaydin a tekrardan soruyorum. bu hukumetin fetoyle isleri bozulmasaydi balyozcular hain mi olacakti?herhalde beraat edemezlerdi.
    cevap alamazsam ben de bundan sonra cevap yazmam.korktugumuzdan cevap yazmiyoruz herhalde.
    hükümetin fetoyla işleri bozulmasaydı derken hangi işler bunlar ? ülkenin kolluk güçlerinin içine ve en rütbeli kademelere çıkabilen bu örgütün her halukarda uygun bir an kollayıp darbeye kalkışma ihitmali hep vardı demekki, çünki trükiye cumhuriyeti devletine milletine mermi yağdırmak ve darbeye kalkışmak bu örgütün güçlü bir emeliymiş bunu gördük hep birlikte ? yanlış mı ?
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    bu forumu bir kaç yıl aralıklı olarak üye olmadan okudum bu yıl zaman buldum ve üye oldum, özellikle 15 temmuz döneminde dehşet paylaşımlar okudum, okuduklarım bende bu kanaati doğurdu, nesi garip ?

Kanaatlerinize istinaden yazdıklarınız itham içeriyor ama....

Eski forum açık.. Getirin bir küfür.. Alıntılayın... Görelim...

3. Ergenekon davası konu olmuş. Ve dava bitmiş herkes beraat etmiş gibi yorumlar yapılmış.
    Ancak hukuki durum şu bildiğim kadarıyla; yargıtay dosyayı bozdu... Ancak kararı veren yerel mahkemeye henüz göndermedi tekrar görüşülmesi için.
    Yani kimse ne ceza aldı ne de beraat etti henüz. Dava askıda.
    Sanırım bu dosya bi koz olarak el altında tutuluyor birileri tarafından...
    Belli mi olur yarın birgün insanlar feto muhabbeti baydı artık ya demeye başladığında birisi çıkıp "aa biz kandırıldık sanırken aslında kandırılmamışız, aslında ergenekon varmış" diye bir cümle kurabilir mi?

Gazeteci Charley Reese demiş ki:

İktidar “işte size bu haftaki düşmanınız budur” der... Bazı ahmak ahali de o düşman kimdir nerededir onu dahi bilemeden etmeden bu karara selam dururlar.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    hükümetin fetoyla işleri bozulmasaydı derken hangi işler bunlar ? ülkenin kolluk güçlerinin içine ve en rütbeli kademelere çıkabilen bu örgütün her halukarda uygun bir an kollayıp darbeye kalkışma ihitmali hep vardı demekki, çünki trükiye cumhuriyeti devletine milletine mermi yağdırmak ve darbeye kalkışmak bu örgütün güçlü bir emeliymiş bunu gördük hep birlikte ? yanlış mı ?
    bu devleti 10 sene hukumet ve bu cemaat yonetti.egerki bunda supheniz varsa en iyisi konusmayalim.
    bunlar hukumet zamaninda askeriyede en yuksek mevkilere geldi.neden acaba? diger gorusteki askerleri temizlemek icin omasin.
    ben de diyorum ki bu siki iliski devam etseydi balyoz saniklari hain mi olacakti?? cunku onlar suan gala icerde olurdu.bir kismi saliverilmis olsa bile sartli olacakti.
    zannedersem vundan daha acik bu soru sorulamaz.

5. bunun cevabini alirsam ikinci bir sorum daha olacak sayin gunaydin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Kanaatlerinize istinaden yazdıklarınız itham içeriyor ama....

Eski forum açık.. Getirin bir küfür.. Alıntılayın... Görelim...
    küfür, sinkaf dışında belli değerlere hassasiyetlere yönelik olarak haddi aşmak saldırmak şeklindede kullanılır, anadoluda genel olarak böyle tabir olunur bende bu şekilde tabir ederim bir alışkanlıkda olabilir, nihayette okuduklarımdan bu kanaate vardım benim görüşüm bu yöndedir. isim vermedim şahsi ithamda bulunmadım ancak okudum. okudum ve gözlerim iyi görüyor. bu durum sizi niye rahatsız ediyor ? bir kefil olmak durumundamısınız siz ?
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

7.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Hayir, bu tartismalar ile okuyucuyu dusunduruyoruz.

HAYIR oylari kemiklesiyor.

Tedirgin olanlarin sorunu bu.
    hayir oyunun hepsi kemik olsa ne olur,

acik oylama gizli sayim disinda hic bir secimi kazanamayan parti

yaninda fettos ve pkk ile ne yapsa yuzde elliyi bulamaz.

bu millet nereye bakarsa orasi kazanir ve bu millet hic bir zaman

pkk ve fettosun gozunden bakmaz dunyaya, ettikleri bunca hainlikten sonra.

yine ayni terane, fettosun ortaklariymis hesaplari bozulmus,

peki siz bunca hainlikten sonra hangi hesapla fettosle berabersiniz.

eskiden olsa olsa solcu ve kemalist denebilecek gazete ve yazarlar

sozcu gibi cumhuriyet gibi simdi fettosun en atesli szcusu acaba neden?

8.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    nasıl ölçüyorsunuz bunu ? kim niye tedirgin oluyor ?
    Meydanlarda konusmaya calisanlar soru Kabul etmiyor.

Surekli korku ve tedirginlik icindeler.

Suclularin telasi icindeler.

Burada EVET icin yazmaya calisanlar da geceleri uyuyamiyor.

Vicdanlari rahat birakmiyor onlari.

Bir istatistik yapmiyoruz tabiki, dusuncemizi yaziyoruz.

Sayfa 344/774 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •