gunaydin a tekrardan soruyorum. bu hukumetin fetoyle isleri bozulmasaydi balyozcular hain mi olacakti?herhalde beraat edemezlerdi.
cevap alamazsam ben de bundan sonra cevap yazmam.korktugumuzdan cevap yazmiyoruz herhalde.
gunaydin a tekrardan soruyorum. bu hukumetin fetoyle isleri bozulmasaydi balyozcular hain mi olacakti?herhalde beraat edemezlerdi.
cevap alamazsam ben de bundan sonra cevap yazmam.korktugumuzdan cevap yazmiyoruz herhalde.
hükümetin fetoyla işleri bozulmasaydı derken hangi işler bunlar ? ülkenin kolluk güçlerinin içine ve en rütbeli kademelere çıkabilen bu örgütün her halukarda uygun bir an kollayıp darbeye kalkışma ihitmali hep vardı demekki, çünki trükiye cumhuriyeti devletine milletine mermi yağdırmak ve darbeye kalkışmak bu örgütün güçlü bir emeliymiş bunu gördük hep birlikte ? yanlış mı ?
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
bu devleti 10 sene hukumet ve bu cemaat yonetti.egerki bunda supheniz varsa en iyisi konusmayalim.
bunlar hukumet zamaninda askeriyede en yuksek mevkilere geldi.neden acaba? diger gorusteki askerleri temizlemek icin omasin.
ben de diyorum ki bu siki iliski devam etseydi balyoz saniklari hain mi olacakti?? cunku onlar suan gala icerde olurdu.bir kismi saliverilmis olsa bile sartli olacakti.
zannedersem vundan daha acik bu soru sorulamaz.
bilmiyorum sn.krepi ? mağduriyetleri devam edermiydi ? bilmiyorum ? ancak bu muvazzafları kumpasla suçlayan iddianameleri ve dava hükmünü tek tek ısmarlama şekilde iktidar mı verdi ? bunun cevabı bende yok sizde var mı ?
kendi kendinize soru üretip bana ısmarlıyorsunuz ? bu devam edecekmi ? yo yani nereye varacağız onu diyorum
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
soru falan uretmiyorum var olan durumu size farkli bir yolla anlatiyorum.bence onlarin buyukbbir bolumu icerdeydi.vermemis olabilir ama hukumet olarak bu sorgulamalarin asli astari var mi buna bakabilirdi.benve vakmistir ki vu is catallandi.yada erdogn onceden bunlarin teror sucu islediklerine ikna olmustu ki onlara terorist dedi.gebel konusuyorum su asker bu isim demiyorum.balyoz hakkinda bunu demisti.ali agaoglu o savciya tailler ayarlamadi mi? belkide 20 tane bentleyden birini rusvet isleri ickn almistir.
ha bunlar benim dedigim gibiyse haberturk neden boyle vir yayin yapti?bu yayin hukumetten izinsiz olamaz cunku cem kucik de ordaydi.belkide hukumet darbeyi ortaya sermek istedi kim var kim yoksa konusulsun ve neden evet denmesi gerektigini millet daha iyi idark etsin diye.
sanirsam bunlar komplo degil stratejidir.
http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/...celi-konusuyor
Bahçeli: Türkiye için evet diyoruz! Bizi hafife alanlar karşılığını alacak
Devlet Bahçeli Konya'da partisinin istişare toplantısında konuştu. İşte konuşmasından öne çıkanlar:
MUHALEFET, YALNIZCA ELEŞTİRİP KUSUR ARAMAK DEĞİLDİR
Ne istiyorsak Türkiye için. Neyi diliyorsak Türk milletinin bekası için. Muhalefet demek yalnızca eleştirmek, Eksik aramak, kusur tartışmak değildir. Bunu görüyor, biliyor ve gereğini yapıyoruz.
DEVLETİN BEKASI İÇİN DEVREDEYİZ
İhanet ve inkar şebekesi de fısat kollamaktadır. Ancak biz duramayız. Yerimizde sayamayız. Devletimizin beka ve birliği için devreye girmeliyiz. Bugüne kadar bunu yaptık. Bu kararlılıkta olduk. Bundan sonra da bu kararlılıkta olacağız.
TÜRKİYE'Yİ HAFİFE ALANLAR SONUCUNA KATLANACAK
Türkiye 24 Ağustos'tan bu yana Fırat Kalkanı Harekatı ile Atak ve Faal haldedir. Terörü kaynağında yok etmek ön plandadır. Hiçkimseden eksik kalır yanımız yok. Kaçacak karakter bizde yok. Provokasyon peşinde koşanlar Türkiye'yi hafife almanın sonuçlarına katlanacaktır.
Küresel siyasetin nabzı Türkiye'de atıyor. Türkiye'nin destek vermediği küresel siyasetin ayakta durmas olasılığı yoktur. Türkiye'yi bölmek parçalamak isteyen milli davasından ayırmak isteyen, tarihsel varlığımızı hazmedemeyen ne kadar sicili bozuk varsa Türkiye'yi gözüne kestirmektedir. Ama unuttukları veya hatırdan çıkardıkları bir şey vardır. Türk milleti ona buna pabuç bırakacak, onun bunun dümen suyuna girecek aciz ve zoru görünce sıvışacak bir gevşeklikte hiç olmamıştır. Hevesleri boşuna, çabaları beyhudedir.
Ülkemiz için yeminimiz var. Bu yemin bir kere edilmiştir. Yeminler bozulmak, çiğnenmek için değil uğruna feda olmak içindir. Yemin Türkiye'nin çıkar ve bekasıdır. Türk milletinin birliği ve sağlam iradesidir. Esarete inmiş yıldırım gibi tokattır. Yemin onurdur, omurgalı duruştur. Şehiddir, Gazidir...
Artık kalıcı nitelikli mutabakatın şart olduğu görüşündeyiz.
PKK, HDP, CHP, FETÖ NE YAPARSA YAPSIN!
Rejim değişiyor yaygarası koparanlar önce ahlaklarını değiştirmeli. HDP'sinden PKK'sına. FETÖ'sünden CHP'sine, Perinçekgillerine kim ne yaparsa yapsın son sözü millet söyleyecek. Bunların çıldırmış gibi gezmelerinin adı kara mizahtır. Şahsımla ilgili olarak itham ve ima dolu iftiraları ise yalnızca ayaklar altında kalmaya mahkumdur.
"KIBRIS'IN RUMLARA TESLİMİ İÇİN KÜRESEL İKLİM OLUŞTURULMAKTADIR"
Bir başka alarm zilinin de Kıbrıs'ta çaldığını ifade eden Bahçeli, "Bu ecdat yadigarı feryat etmektedir, Rumlara teslimi için küresel iklim oluşturulmaktadır. Hiç kimse yanılıp yenilip Kıbrıs üzerinde hesap yapmamalı, milletimizin şimdilik suskunluğunu yanlışa yormamalıdır. Bize göre, vatan toprakları üzerinden müzakere yapan KKTC heyetinin hangi çevre ve emellere hizmet ettiği bellidir" açıklamasında bulundu.
Referandum bahanesiyle kutuplaşmayı isteyenler bir kez daha havasını alacaklar. Ama biz parti için EVET diyoruz.
EVET diyecek mahkemelerimizin tarafsızlığını sağlayacağız
EVET diyecek gençlerimizin önünü açacağız
EVET diyecek seçimleri 5 yılda bir ve aynı günde yapacağız
EVET diyecek gazi meclisin yasama yetkisini öne alacağız denetim fonksiyonlarını güçlendireceğiz.
EVET diyecek siyaseti toplum sözleşmesinin sınırlarına çekeceğiz.
EVET diyecek, yasama, yürütme, yargı karmaşa ve kafa karışıklığını sonlandıracağız
EVET diyecek Cumhurbaşkanına cezai sorumluluk getireceğiz.
Bayrağının iffetine, vatanın iffetine EVET diyeceğiz.
Sizlerden beklentim referandum sürecinde kapı kapı gezip şahıs ve partiye değil Türkiye'ye EVET dediğimizi söyleyiniz.
bir zamanlar has parti vardı,Numan Kurtulmuş partinin başkanı idi,neler söyledi neler yenir yutulur cinsten değildi,bugün neredeler ve konumları nedir,yine bir zamanlar demokrat parti başkanı vardı,Süleyman Soylu o da ha keza yenilir içilir cinsten değildi söyledikleri,şimdi nerede ve ne konum da,yoksa sıra Devlet Bahçeli'ye mi geldi,daha düne kadar ver bilal i kur hükümeti diyordu,eh bekliyoruz bakalım ileri ki günler de onun konumu ne olacak,benden bir daha bahçelinin olduğu yere oy çıkmaz....
http://www.birgun.net/haber-detay/bahceli-kisiye-degil-sisteme-evet-diyoruz-152488.html
Bahçeli: Kişiye değil sisteme 'evet' diyoruz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum kampanyası kapsamında Bursa'da konuştu. Bahçeli'nin gündeminde CHP lideri Kılıçdaroğlu vardı.
Bahçeli "Kemal Kılıçdaroğlu evet çıkarsa Türkiye Suriye'ye döner diyor. Kılıçdaroğlu'nun ya anlamıyor, ya da kafası almıyor, karanlık zihniyetini gizleyemiyor." dedi.
Bahçeli "Biz Başkanlığa değil, Cumhurbaşkanı hükümet sistemine evet diyoruz." ifadelerini kullandı.
Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:
"FETÖ darbe teşebbüsü milattır. Tavrımız,bu ihanetin öncesi ve sonrasıyla aynı olmayacaktır. 15 temmuz sonrası anladık anlamsız tartışmalar yerine bir olmanın gereğini!
'Hayır' diyen CHP Genel Başkanı 15 Temmuz'u neredeyse hiç ağzına almıyor. Yüzsüzce eleştirilerini sürdürüyor. Aslında kendi partisinin frenleri patlamış, şanzımanı dağılmış görmüyor, göremiyor.
Kemal Kılıçdaroğlu evet çıkarsa Türkiye Suriye'ye döner diyor. Kılıçdaroğlu'nun ya anlamıyor, ya da kafası almıyor, karanlık zihniyetini gizleyemiyor. CHP'nin yanında eli kanlı aydınlıkçılar, PKK, DHKP-C hayırcı yoldaşları varken, bizim yanımızda Bursa vardır.
2007'de 367 garabetini ortaya atan savcı da utanmadan hayır için çalışıyor. Referandumda milletimizin sesini duyacak, tarihimizin hükmüne uyacak Bursa için evet diyeceğiz. Hayırsızların dedikodularını çürümeye bırakacak evet diyeceğiz. Sandıkta milli beka için evet mührünü vuracağınız. Biz Başkanlığa değil, Cumhurbaşkanı hükümet sistemine evet diyoruz. Biz Türk ve Türkiye düşmanlarını bozgunu için evet diyoruz.
Hayır diyen kardeşlerim sizlere sesleniyorum. Türkiye'nin şartlarını düşünün araştırın inceleyin, kararınızı gözden geçirin. Biliniz ki hayırda hayır yoktur, hayırdan vazgeçin, evette buluşun, beka için evet deyin. Biz şahsa değil, sisteme evet diyoruz.
PKK'nın hayır demesini, kendini milliyetçi sanan, tutunacak demir parmaklık arayan hayırsızlar düşünsün. Milliyetçi hareket bir ve beraberdir. Bunu karartmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Yeni darbe girişiminde olan olursa, can feda olsun, sonuna kadar savaşırız. Bursalı kardeşlerim son kez soruyorum. Devlet için kararınız ne olacak ? Bu ülke için yeminimiz var vazgeçilemeyecektir. Yemin Türkiye'nin sağlam iradesidir. Kaynağımız millet, kudretimiz devlet, irademiz evet yine evet, bir daha evet!"
Yer İmleri