Sayfa 345/501 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 4005 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Bı git işine gücüne sana cevap bile vermek zaman kaybi ama dişimi sıkacağıma sana lafimi yerleştireyim herşeyden önce şirketle alakalı en ufak bi fikrin zikrin yok senin sen avgyo yada Van'ın ilk hareketini kaçırıp yeni gelinin bilmem nerelere yapismasi gibi yukardan yapışıp sonradan laf salatası ve iki yüzlülüğü kendine düstur edinmissin yok şirkete guveniyormus 6 ay önce sahibine Sõvdüğünü bidaha gelmeyeceğini hafta geçmeden kıvırıp tükürüğünu yuttugunu unuttun mu yürü senin paran kimseyi alakadar etmiyor geliyor klâsik tantanalar sanki bu kağıdın sahibi normal mis sende biseyden anlıyormuş gibi gelipte buralarda lüzumsuz yer teşkil etme ... pazartesi cart diye taban yaparda dibe suruklerse ilk kaçacak ilk sovecek malum ki sensin forumu luzumsuz işgal etme yazdığın hiçbirsey ne bilgi ne tecrübe içeriyor zaten bu kağıdın sahibide pek bilgi ile hareket etmiyor

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kağıdı alamadın herhalde yukarıdan veririm istersen aşağıya gelirse zaten bekliyorum... laf ebeliği yapma bana ... işine bak hadi koçum.. abilerine selam söyle bir daha atışma olmazsa yazmayacağım zaten... hadi koçum bak işine forumu meşğul etme... benimle uğraşma fikrin varsa paylaş...şahsileştirme forumu

2. Hadilan ordan koyun 6;ay önceki yazdığından utanmadinda hâlâ cevapmi yazıyorsun cevap verecek yüzünde var

3.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku

Dikkatli bakınca bir şekil daha çıktı.

Van kedisi de yapmaya gayret göstereceğim.
    Ahhh Deve ahhh. 6 ayımı yedin, ekmeğini yiyemedik... Umarım bekleyenlere yedirirsin,

4.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Senin yerine ben yiyecem sana yardima gelecem dostun ufaklık [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Benden yana helal olsun. Çok umutla bekledim ama tahsisli olmayınca karamsarlık ağır bastı.

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847

YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
    kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

6. valla arkadaşaşlar brutu yedik tabnı gördük ama kızdık alıp sattık ama burası artık yazmaya değer olmamış hep laf salatası ben 1 ay oldu görüşlerimi belirttim bu kağaıt 3.60 olur ve değişikliğe gidilir ve hedefim oarası ha 8 olmaz mı galibin olduğu yerde her bok olur hedefinizi koyun zamnınızıda ve ona göre hareket edin milletin aklına göre brute girip tavan çıkıp %15 eksi bile gördük bol kazançlar yarın uygun şekilde satış ha aşağı olur ha yukarı ama veda artık herkese allah gönlüne göre versin vkinge yolu düşen olursa buluşuruz piayasanın en nefret ettiği kagıda gidiyorum tavsiye yönelndirme değil ytd

7.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    3.60 dedim pazartesi çıkacağım artık ve vking alacağım zira yıllardır c grubu ve piyasa yapıcısız gözaltı gibi ama ocakta sürekli işlem görecek vangıdadan sonra favorim 2018 yılının 1.74 maliyet yeter artık bol kazançlar artık hedefi galip bilir 5-8 ytd
    Sattın mı

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8. Beyler nasıl gidiyor. Durumlar nasıl .

Sayfa 345/501 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •