VANGD aylık takas
![]()
VANGD aylık takas
![]()
3.60 dedim pazartesi çıkacağım artık ve vking alacağım zira yıllardır c grubu ve piyasa yapıcısız gözaltı gibi ama ocakta sürekli işlem görecek vangıdadan sonra favorim 2018 yılının 1.74 maliyet yeter artık bol kazançlar artık hedefi galip bilir 5-8 ytd
Neden piyasa yapicili olucak bunu anlatirmisiniz.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende şu var bu var demekle olmuyor ! kime ne senin lotundan ne faydası var millete!? çok basit işler bunlar. cahillikten büyük yokluk ancak cahil olduğunu bilmemektir. şirketin pilanları doğrultusunda hareket başladı yeni satın alma veya iş ilişkileri,satma gibi durumların bundan sonra olabileceği kanatindeyim.bir insanda hiç hisse olmaya bilir ama inanılacak bir hisseyse şirketse onda hissede olanlara yardım etmek için bilgi olabilecekler hakkında yorum yapılabilir,karını gören satar almak isteyen alır.bende hissede yüksek maliyetli inatla bekleyen bir tanıdıktan dolayı takibe aldım ve imkan dahilinde olsa alırdım,onun maliyete gelmesine daha çok var kolay değil 6-7 sene bir hissede beklemek hiç olan parana üzülmek.3-5 yıllık hisse piyasasında olan tiplerden de değil sırf metronun sahibine güvendiğinden almıştı sinir hastası oldu adam bu hisse yüzünden.şahsen 20 yıldır borsayla ilgilenirim,temelini bilmediğim hissenin grafiğinin bir önemi yoktur benim için önce temel sonra grafik uyumluysa korkma,parası gücü olan bu hisseyi değerine taşır zaten.
Tebrikler... kumar mantığıyla bakan batar... ben yatırım amaçlı aldım derken burada alay bile edildi benimlen.. galip kağıdına yatırım mı olur diye ... çok kızdığım da oldu kendisine ama hisse geri alım açıklaması artık hisselerine sahip çıkacağı anlamına geliyor.. benim stratejim uzun vadedir ..düşer de çıkarda ... bu işlemlerin arkasından güzel bir haber yakışır... alamamış olanlar düzeltmeden sonra alabilirler ... uzun vade çok güzel olacaktır.. saygı ve sevgiyle aldın sattın bize ne .... artık burada düzeyli ve kaliteli yorumlar olsun lütfen.... ytd değildir... garigen gibi arkadaşların yorumları çok mantıklı yok aldım yok verdim artık bunlar boş iş bence artık alan alsın satan satsın ...
Yukarıdaki şahsiyeti alintilamayayim aylar önceden sahibine sövüp birdaha buraya gelmem diye yazanlar hâlâ sıkılmadan birşeyler yazmaya devam ediyor .Sõvdüğünü unutmuş yatırım yaptım diyor hey Allahım bu kadar iki yüzlü insanı neden çoğalttınki ne geliyorsa başımıza iki tane yüzü olduğu için hangisine itibar edip evet doğru diyecek bu insan oğlu...,[emoji205][emoji205][emoji205][emoji205][emoji205][emoji205] üç Maymun dan fazla oldu ama az bile
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet kızdığım oldu . Doğrudur. Benimle hakaret vari konuşmayın.. lütfen üslubunuza dikkat edin. Gelelim meseleye bu şirketi neden atıl bıraktı diye kızıyordum.. ama demekki atıl bırakmamış ... herzaman söyledim .... vanet in yeri buralar değil diye... kademeli alın dedim .... düşüşlere para bırakın dedim... ve uzun vade alın dedim... bir miktar sattım ama kalanları satmayı düşünmüyorum.. paraya ihtiyacım yok... dursun düşsede buradayım çıksada bursdayım elimde kalanlar la .... saygı ve sevgilerle ytd değildir....
Bı git işine gücüne sana cevap bile vermek zaman kaybi ama dişimi sıkacağıma sana lafimi yerleştireyim herşeyden önce şirketle alakalı en ufak bi fikrin zikrin yok senin sen avgyo yada Van'ın ilk hareketini kaçırıp yeni gelinin bilmem nerelere yapismasi gibi yukardan yapışıp sonradan laf salatası ve iki yüzlülüğü kendine düstur edinmissin yok şirkete guveniyormus 6 ay önce sahibine Sõvdüğünü bidaha gelmeyeceğini hafta geçmeden kıvırıp tükürüğünu yuttugunu unuttun mu yürü senin paran kimseyi alakadar etmiyor geliyor klâsik tantanalar sanki bu kağıdın sahibi normal mis sende biseyden anlıyormuş gibi gelipte buralarda lüzumsuz yer teşkil etme ... pazartesi cart diye taban yaparda dibe suruklerse ilk kaçacak ilk sovecek malum ki sensin forumu luzumsuz işgal etme yazdığın hiçbirsey ne bilgi ne tecrübe içeriyor zaten bu kağıdın sahibide pek bilgi ile hareket etmiyor
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri