bende şu var bu var demekle olmuyor ! kime ne senin lotundan ne faydası var millete!? çok basit işler bunlar. cahillikten büyük yokluk ancak cahil olduğunu bilmemektir. şirketin pilanları doğrultusunda hareket başladı yeni satın alma veya iş ilişkileri,satma gibi durumların bundan sonra olabileceği kanatindeyim.bir insanda hiç hisse olmaya bilir ama inanılacak bir hisseyse şirketse onda hissede olanlara yardım etmek için bilgi olabilecekler hakkında yorum yapılabilir,karını gören satar almak isteyen alır.bende hissede yüksek maliyetli inatla bekleyen bir tanıdıktan dolayı takibe aldım ve imkan dahilinde olsa alırdım,onun maliyete gelmesine daha çok var kolay değil 6-7 sene bir hissede beklemek hiç olan parana üzülmek.3-5 yıllık hisse piyasasında olan tiplerden de değil sırf metronun sahibine güvendiğinden almıştı sinir hastası oldu adam bu hisse yüzünden.şahsen 20 yıldır borsayla ilgilenirim,temelini bilmediğim hissenin grafiğinin bir önemi yoktur benim için önce temel sonra grafik uyumluysa korkma,parası gücü olan bu hisseyi değerine taşır zaten.