Sayfa 73/501 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 4005 madde; 577 - 584 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Şampi de iş yok pideleri berbat ama organik tarım iyi fikir.

origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.

2. Dikkatli bakınca bir şekil daha çıktı.

Van kedisi de yapmaya gayret göstereceğim.

Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku

Dikkatli bakınca bir şekil daha çıktı.

enteresan ilk defa böyle bişe görüyorum

4. Bu beklentilerle OBO ihtimali zor , ama ikincisi daha makul. Bir süre 1,5- 2,20 arasında al sat yaptım. 1.90 lara gelindi, ardından 2,60 lara zıpladı. sonra aşağıya 2lere geriledi. 2 ile 2,40 arasında gitti geldi derken son olarak 3 üstünü görüp 2,30 lara saldı. bir süre 2,40-2-80 gider gelir ardından 3,50lere gider mi diye düşünmüyor değilim. Şu bir gerçek. Ani zıplamalarda yukarıdan satıp bekleyenler ve altlardan alanlar her daim karlı çıkmış. Ben burada iyi kazanmıştım ama Metro'da çarpıldım ve Metro defterini kapadım. Kront ana hissem, Van gıda ve birkaç hisseyi teknik olarak takip ediyorum. Küçük bir miktar ile al sat heyecanını yaşayıp kendimi tatmin ediyorum. Fazla para bağlamak böyle hisselerde hüsrana neden olur.

5. Ne yazacağımı bilemiyorum.Kafam karıştı.Ama artık devamlı yazacağım kimse kalmasa bu Vangd,herkes çok kar edip çıksa , ben bu hissede hüsrana düşsem, batsam ,,,,kafayı yesem .Siz haklı çıksanız .Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku

Dikkatli bakınca bir şekil daha çıktı.

John Galt kedi olmaz.Sana zahmet bunu Van gölü canavarına uyarla da görelim ne olacak

7. Etiler gıga 9,85 Açılan şubelerin çoğu kapandı. Sampi daha büyük olacak Tabi Vangd, yada Yen'i kurulacak gıda şirketinin ayak sesleri bu muhtemelen adı gıda holding olur.

8.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    John Galt kedi olmaz.Sana zahmet bunu Van gölü canavarına uyarla da görelim ne olacak
    Arka sayfalarda var.

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 73/501 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •