Sayfa 345/784 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. şu anda 1 numara değiliz, 1 numara trgyo ama bu birleşme ile onlara yaklaşacaz.
    Ölçek ekonomisi ile Seba hanımın de belirttiği gibi kapı pencere doğramaları daha ucuza gelecek. Biliyorsunuz Sinpaş GYO genellikle butik projeler yapıyor 200-500-1000 konutluk şimdi daha büyük projeler yapabileceğiz 10000 hatta 100000 konutluk işler yapılabilir. böylece atıyorum daire başına 5000 liralık doğrama 4900 liraya maledilebilir. Bunun karlılıkta nasıl muazzam bir artışa sebep olacağını hayal edebiliyor musunuz?

Ayrıca bu birleşme ile genel yönetim giderlerinin ciroya oranı da azalacaktır. Elbette oranlar bir trgyo ya da ekgyo'a yaklaşamayabilir ama bir miktar iyileşme gözlenebilir.

ytd.

2. endeksin %0.09 ekside kapadığı yerde taşşş gibi yerinde durdu, helalllllllllll....
    saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra

3. nerde la bunlar oltayı attı gitti arabistan marabistan diye bugün yine haberler var..

http://www.businessinsider.com/saudi...pt-oil-2017-10

4.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    nerde la bunlar oltayı attı gitti arabistan marabistan diye bugün yine haberler var..

http://www.businessinsider.com/saudi...pt-oil-2017-10
    Sinpaş ile ilgili bir tek kelime göremedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...

6. Bunlar bence iş almışsa da imza atmadan bekletiyorlardır. Peki Neden?
    1. Sinpaş GYO şirketi işi alıp sonra birleşme olursa sıkıntı çıkar, söylenti olur, ballı börekli işi yatırımcıya yedirmedi derler, o yüzden birleşmeyi bekliyor olabilirler
    2. Birleşme ile Sinpaş YAPInın faaliyetleri de GYO statüsüne kavuşacak ve Kurumlar vergisi vermeyecekler, o yüzden de işi en baştan Sinpaş YAPI'ya vermemiş olabilirler tamamen vergi avantajı için.
    Şu lanet birleşme biran önce olsun da ağızlarında ne bakla varsa çıkarsınlar artık, ağzıma etti bunlar. Bir de bu kağıdın o haber gelmeden önce de prim yapması lazım ama çok iyi salağa yatıyor kimler tutuyorsa burada, bir akıllı siz misiniz koçum? sizin beklediğiniz şeyi biz de bekliyoz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Alım var.. ama neden götürmüyorlar.. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Alım var.. ama neden götürmüyorlar.. ytd

aç bunlar aç, salağız ya, ölüsü 78 olan kağıdı 73'ten vereceğiz...

Sayfa 345/784 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •