Originally Posted by
Oxijen
Ben seni bu hisseden % 100 kar ettin biliyordum başkent. Öyle paylaşımların vardı sanki. Bu yazınla şaşırttın beni. Neyse daha çok kazan İnşallah.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zarardayım yazmadım zaten. Şükür yazdığın rakamın çok çok daha üzerinde kardayım ama bu hisseyi almak için sattığım DYOBY Sattığım EGSER, Sattığım Göltaş ve diğer hisseleri hesaplarsam şu an olmam gereken yerin belki 5 te 1 indeyim diyebilirim. İhevada tam 9 yıldır duruyorum yıllarımı çaldı o yılda tuvalet kağıdı stoklasam bunun kaç katı bende olurdu.
Bu hissede ne kazanırsam kazanayım şimdikinden ne kadar fazla olursa olsun inan nokta iyi anmayacağım bu hisseyi. Ve lafımın arkasındayım şarap dağıtacağım bu hisselerden çıkınca.
Bu hissede 2014 ve sonrasında hisse alıpta maliyeti 0,20 veya 0,30 olanlarda kar mı etti . Bu yıl mart ayından sonraki süreçte borsada hisseler neler yaptı neler. Bunlara bakınca ihlastan para mı kazanmış oluyoruz ?
İlk Aldığım Rakamdan Maliyet Düşürmek İçin yıllarca hisse topladım şu an ne olursa olsun memnun olmadım olmayacağımda.
Benim bir saniyem bile bunların tüm şirketlerinden daha değerlidir sizlerinde bir saniyesi bunlardan daha değerledir.
Kendi adıma diyebilirim ki Kul Hakkından Rabbim Uzak Etsin. İhlas Finans Olayı ve Bu Grup Hisselerinde Canı Yanan İnsanları Gördükçe Anlıyorum ki Patron çok önemli bir şirket için.
İşini bilen dürüst hareket eden patronları olan şirketlere yatırım yapmak lazım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...
Yer İmleri