Sayfa 345/1024 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. faizler artıyor dolar düşüyor .sebebi nedir sizce ? normalde doları düşürmek için faizler artardı .

2.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Swaplı mevduat yapan arkadaşlar; MT'lerinize "ticari müşterilere de swaplı mevduat yapıyor musunuz" diye sormanız mümkün mü acaba? Bulunduğum yerde ufak bankalar yok, yardımınızı rica ederim.
    Jon hoca, ben ex Beyazit , ben bireysel portfoyler muhattab oldugum icin onlar yapamaz, isterseniz dm den tel yazabilirim kurumun

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    pazarlık yaptınızmı?14.5 olmazmı diye?
    yok pazarlik yapmadim
    y.t.d.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    arkadaslar bu e turuncuya oylesine para attim.ve de gordum ki sistem sadece gunluk mu isliyor? aylik vs baglayamiyor muyum ?
    bir de garanti de ki hesabimdan 1000 tl yolladim.
    1000 tl ye 4.5 tl eft ucreti aldi.
    yarin 100 bin tl eft dusunuyordum ve de 100 bine 450 tl mi odeyecegim ??????? ne onerirsiniz acaba ?

15 yildir tek banka ile calisiyorum
    yillardir kredi karti limitimi artirmayan ( aylik 50 bin islem yapiyorum limitim 30 bin )
    parami % 8.5 ile baglayan
    verdigi kredi oranini onaylaninca % 0.5 artiran..
    bir banka dan parami tasirken boylesi bir eft bedeli odeyecegimi dusunmemistim..
    İnternetten gönderimlerde ücret sabit diye biliyorum...Bunu paranızın 4.5 lirası eksik şekilde EFT rakamına yazarsanız size bakiyenin yeterli olup olmadığını sistem söyler...(eğer kredli hesabınız yok ise) ....Internet bankacılığında ya ücret alınmaz veya max 5 tl masraf keserler...

4.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Swaplı mevduat yapan arkadaşlar; MT'lerinize "ticari müşterilere de swaplı mevduat yapıyor musunuz" diye sormanız mümkün mü acaba? Bulunduğum yerde ufak bankalar yok, yardımınızı rica ederim.
    Finansbank mt yi aradım sordum.. yapılıyormuş sn dow.

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ...
    bir de garanti de ki hesabimdan 1000 tl yolladim.
    1000 tl ye 4.5 tl eft ucreti aldi.
    ...
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İnternetten gönderimlerde ücret sabit diye biliyorum...
    ...
    Adı geçen banka her miktar için aynı ücreti alıyor.
    Her şey sudan meydana gelmiştir.
    Thales

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    faizler artıyor dolar düşüyor .sebebi nedir sizce ? normalde doları düşürmek için faizler artardı .
    Bu sefer tcmb den bağımsız olarak kredi garanti fonunun etkisi ile faizler artıyor sanırım. Zira son 2 ayda kullandırılan 115 milyar TL KGF teminatlı kredi bankalarda kaynak sıkışıklığına neden oluyor. Doğal dengesiyle artan faizler ise doları düşürmek için aslında en sağlıklı yöntem. Ekonomi yönetimi KGF nin bu yan etkisini piyasaya tcmb kanalıyla fazladan para vererek frenleme yoluna gitmez ise 1 taşla 2 kuş vurmak mümkün. Benim korkum bir şekilde bu sıkışıklığıda tcmb kanalıyla aşmaya çalışmayı denemeleri. O zaman şahsi fikrime göre ayvayı sapıyla yeriz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by Yalcin Yazıyı Oku
    Istanbul 500+ 32gun
    Teşekkürler yalçın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bana temditte %13.30 oran verdi. Kabul etmedim. Sizin şube anadolu yakasında mı avrupa yakasında mı?
    hocam istanbul değil konya şubesi

Sayfa 345/1024 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •