Sayfa 344/1024 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Allah kahretmesin Usd 3,7477 ile kapadı. Keşke alsaydık eldeki kalan tl'ler ile.
    Dert ettiğiniz duruma bakın bugün alırsınız .bol bol

2. Burger swapli 14.35 onerdi

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Vakıfbank sabah ben oran sorduğumda 13,10 dedi sonra finanstan 13,40 oran aldığımı söyleyince hemen bizde 13,40 yaparız dedi .Ne hazineyi aradı ne başka bir yeri .Çok ilginç.
    nesi ilginc, sizden kopardigini sube karina yazicak

4.  Alıntı Originally Posted by Yalcin Yazıyı Oku
    Burger swapli 14.35 onerdi
    super oran, bravo.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5. Swaplı mevduat yapan arkadaşlar; MT'lerinize "ticari müşterilere de swaplı mevduat yapıyor musunuz" diye sormanız mümkün mü acaba? Bulunduğum yerde ufak bankalar yok, yardımınızı rica ederim.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

6. arkadaslar bu e turuncuya oylesine para attim.ve de gordum ki sistem sadece gunluk mu isliyor? aylik vs baglayamiyor muyum ?
    bir de garanti de ki hesabimdan 1000 tl yolladim.
    1000 tl ye 4.5 tl eft ucreti aldi.
    yarin 100 bin tl eft dusunuyordum ve de 100 bine 450 tl mi odeyecegim ??????? ne onerirsiniz acaba ?

15 yildir tek banka ile calisiyorum
    yillardir kredi karti limitimi artirmayan ( aylik 50 bin islem yapiyorum limitim 30 bin )
    parami % 8.5 ile baglayan
    verdigi kredi oranini onaylaninca % 0.5 artiran..
    bir banka dan parami tasirken boylesi bir eft bedeli odeyecegimi dusunmemistim..

Alıntı Originally Posted by Yalcin Yazıyı Oku
    Burger swapli 14.35 onerdi
    pazarlık yaptınızmı?14.5 olmazmı diye?

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    arkadaslar bu e turuncuya oylesine para attim.ve de gordum ki sistem sadece gunluk mu isliyor? aylik vs baglayamiyor muyum ?
    bir de garanti de ki hesabimdan 1000 tl yolladim.
    1000 tl ye 4.5 tl eft ucreti aldi.
    yarin 100 bin tl eft dusunuyordum ve de 100 bine 450 tl mi odeyecegim ??????? ne onerirsiniz acaba ?
    Garanti benden eturuncuya 20kTL EFT için internet şubesinden bugün 4.4TL aldı. Garantideki limit dahilindeyse hep 4-5TL arası bir meblağ. Günlük işlem limitinizi kontrol edin. eturuncu her gün %13 brut faiz işletiyor. İyi yani aylığa vurunca kabaca %13.15 gibi bir orana denk geliyor. Kötü yanı banka her an faiz düşürebilir, yüksek meblağlarda hergün kontrol etmek stresli olabilir.Ama düşürüncede %13 ten birdenbire %10 a düşürmez sanırım. (1 yıllık hoşgeldin süresi dolmadığı sürece tabii)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 344/1024 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •