Bir pazar günü eziyetini daha ölmeden bitirdim.. eve doğru ilerliyorum.. yemeği yer, totem olsun diye votkami içerim![]()
Bir pazar günü eziyetini daha ölmeden bitirdim.. eve doğru ilerliyorum.. yemeği yer, totem olsun diye votkami içerim![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
InFeRnO, 1967enver+, ATTiLA, british, FIRTINA+, Happy, MedwiG+, reha kaya+, rumenigge
Ne içiyon len, ayran neyim vereyim mi
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
sakin olalım ben forumun bir üyesiyim
bu başlıkla ilgili bir üye olarak bir öneride bulundum sadece bu önerimi de ne siyasal ne dini bir temele dayandırdım
soğukkanlı olarak yazdıklarımı okursanız sevinirim
ancak bu topikteki son mesajım bu dolayısıyla soru sormazsanız memnun olurum
Not:beni tanıyan forumdaşlarım bilir ben asla hakaret etmem hakaret cümlesi taşıyan hiç bir mesaja cevap vermem
kimseye fikrimi dayatmam karşı tarafı sonuna kadar dinler mantığını anlamaya çalışırım fikir ayrılıklarını zenginliğimiz olarak görürüm
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bosverin keyfimize kaçırmaya değmez![]()
Yer İmleri