Sayfa 346/639 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Kozaa ve ipek te ben buna benzer yazıyordum kağıtlar nereden.nereye geldi ayni şekilde HDFGS batti bitti dedik sattik salak gibi hepsi 2-3 katına çıktı niye batsın ya ne oldu ki borç yapılanması 2 yil ödemesiz bankaya ne dediler neyi teminat gösterdiler? Çocuk oyuncağı mi bu? 50 yil saygın ticaret yap son yilda bozul öyle birşey olabilir mi? Batması yeni firma kurmalarindan cok daha zor böyle bir ihtimal olsa zaten bu saate kalmazdı. Oluru neyse adım adım buradaki ERTEM ve diger üstad ların yorumları ile paralel niye çünkü aklın yolu bir. Yani ky sozum o ki sakın zararına satma ve bekle
    👏👏👏

Böyle yorumlara ihtiyaç var tebrik ediyorum...

Zaten bugüne kadar bekleyerek hamalligini bizler yaptık niye olumlu düşünmeyelim satmadigimiz sürece zararda değiliz. Harekete geçerse bir hafta 10 günlük hareket bile 18 ay beklemenin karşılığını verir zaten...

2. Ortak satışı yaptimi bu kağıt? Yapmadi bildiğim kadarıyla, hisse satmış kağıttan korkun hisse satmış alttan toplamadan yukarı çıkmayacağı çıksada kalıcı olmayacağı bellidir bu kağıtta satamadigi 8 milyon kağıt var diye siz diyorsunuz adam zararı ciddi ve en güzel finans kapısı borsa 1 den mi satar 3 ten mi 5 ten mi? 1 e gelse zaten önce zararını kurtarmaya çalışan ky satar önce geri gelir yukarilari gorsunki 8 milyon u satsin yoksa bunlarin borsada ne işi var bizi zengin etmek için borsaya girmedikleri kesin

3. Iktidarda olan ben.miyim? Milletvekili adam. Hukumet varlik fonu kurdu, KOBİ'lere ilave 250 milyar TL kredi imkanı yarattıkları ... Kredi Garanti Fonu (KGF) kurdu para verilmeyen adam kobi kalmadı yani bir bunlara mi para bulunamadı? Alacak tahsilinden bu duruma düşmedi mi taco vs siz diyosunuz yani kendi faaliyetlerinde sorun yok? Varsada 2015-16 da zarar etmeyen yoktu şimdi hepsi düzeldi bu kaldı bu da düzelir inshallah

4. Ha batmaz ama batacak olsada benden tek lot alamaz onuda söyliyeyim param helal paradir.Akpaz a da yar olmaz. Çıplak geldik kefenle gidicez sonuçta

5. aynen öyle abdtor. Karapazın aklıklarını beklemeye devammmmmmm

6. Bu sinerji hisse fiyatına yansıyacak inşallah... Genel kurula kadar hiç belli olmaz hareket bile çekebilir sermaye arttırımı masada seçenekler arasındaysa neden olmasın. Zamanında 200 milyonu gönderen gönderdiği yerden ihtiyaç olan para ne ise almasını bilir yeter ki istesin. Geçen ay durduk yere 4.5 milyon tahsil edildiyse demek ki işleri düzeltme tarafındalar sabah ola hayrola bir kıvılcıma bakıyor bu işler umarım o kıvılcım kapda yer alan genel kurul kararı olur...

7.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Ha batmaz ama batacak olsada benden tek lot alamaz onuda söyliyeyim param helal paradir.Akpaz a da yar olmaz. Çıplak geldik kefenle gidicez sonuçta
    dostum rahat olun bu sırketı batıramazlar
    ancak bızı az daha surundururler
    beklemısım 2 yıl. beklerım yukselene kadar

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Sermaye azaltımı yapıp peşinden bedelli olma ihtimali var mı? Sermaye azaltılması ile fiyatı 1 liraya çıkarırlar sonra da borçların kapatılması için bedelli yapabilirler.

Mevzuatı bilmiyorum ama uygunsa bunlar bizim açımızdan en kötü ihtimal ne ise onu seçerler benim için sürpriz olmaz...
    Ben , muğlalı ve beynel negatif
    Seddülbahir nötr
    Dialektik muratz tr1919 pozitif...

Inşallah pozitif olan arkadaşlarımızın tahminleri çıkar... hisse sahiplerinin tahminlerini bekliyoruz...

Turkdost aydinefesi secretboy abdtor gibi buranın eski müdavimleri sizleri de sahneye alalım ismini hatirlayamadigim diğer arkadaşlar sizler ne bekliyorsunuz???
    Günaydın.

Tüm yazılanları takip ediyorum,burada yapılan değerlendirmelerin yarısı akpaz da yapılsa şirket bu hale düşmezdi

Herkese selamlar,saygılar.

Sayfa 346/639 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •