Originally Posted by
ENGRANDMASTER
Yani euro/usd longlayalım mı.
çok çok longlayalım mı
hangi vade longlayalım.
yada usd/ try shortlasak mı
sen hangi vade ne kadar shortladın.
Bu kadar eminsin sen pozunu yazarmısın
NOT Benim pozisyonum aralık vade euro/usd short iki tutam
Öneri vermek alabileceğim bir sorumluluk değil bu nedenle turev piyasalardaki fiyatlamaların gerçek değeri yatsıtmadığını ve global çetenin FED i yönettiğini net inanıyorum.
Bu nedenle orta vadede (6 ay ile 3 yıl içinde) Dx 80 altina dusmesini bekliyorum.
Ben spot hisse senedi, fiziki altın ve sterlin ve CHF tutuyorum. EUR usd long pozisyonum var. Banka hisselerinin bazılarının bedava olduğunu düşünüyorum. Kamunun veya kayyumun yonettigi hic bir senette 1 kurusluk risk almam. Thy bu enflasyonla bence bedava fakat prensip olarak almam.
Bence piyasa 2022 de seçim olacak ve onu fiyatlayacak ve sonuç belli, 10 yiilik ayi doneminden sonra hisseleri ky dan almak nerden baksanız eb az bir 6 ay alir.
Ben orta vade yatirimcisiyim, spotta %200 varanttlarda %500 alti kesmez.
Yatirim tarzi farklilik arz eder herkese saygim var.
Turev piyasalar kumarhanedeki masa gibidir yonu tamamen ky cogunluk pozisyonlari belirler.
Turevciler icin, dol şanslar, spottakiler icinde mali alip yillandirna zamani ayni sarap gibi.
Bazı arkadaşlar mesajlarima alintilayarak alay eder gibi yapnalariba karsilik, seviye dusurerek mesaj yazmak zorunda kaldin, saygiyi kaybetmemek en degerli varligimiz unutmayalim.
Sevgiyle kalin
Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.
Yer İmleri