Sayfa 346/805 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. herkes dagildiysa, konumuza donelim. Nerede kalmistik?

2.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Milletin sıtkı sıyrıldı artık ne olacaksa olsun diyor anladığım. Ayrıca beyin aktivitelerinin Tekfen tarafını azaltmak uzun vadeciler için hem tansiyona, hem kalbe hem de akli melekelere iyi geliyordur diye düşünüyorum.
    valla doğru ne diyelim.

3. Aşağılık şrefsz olduğunuzu biliyordum ama bukadarını beklemiyordum
    .o.ç yöneticiler kansız patronlar.Annzı gt deliğinden skm.

4. Hirsiz demeyi unutmussun ortak !! Hirsiz Murat Gigin ortalikta hala dolaniyor bizi tokatladigi paralarla saygin is adami olarak

Buradayız.. Hatta mini mini alarak izliyorum.. Geçiş dönemindeyiz ve doğal sakinlik..Kısa vade neler yapabileceğini gösterdi ve isteyene çıkış fırsatı verdi.. Bir de böyle bakmak lazım..Önemli olan 27 lerdeki tepesini kırmış olması .

6. bol kazancli gunler, artik dokulen dokulduyse harekete baslayalim. Kelepir Holding, Param olsa ben de alsaammmm...

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Hirsiz demeyi unutmussun ortak !! Hirsiz Murat Gigin ortalikta hala dolaniyor bizi tokatladigi paralarla saygin is adami olarak
    Ortak

Bence bütün holding YK Sorumludur

özellikle 2021 yılında bütün benzer şirketler prim yaparken Tekfen ‘ in son an hariç dökülmesinden bütün yönetimin sorumlu olduğunu düşünüyorum

3 kuruşluk bir geri alım programı açıklayamadılar

Sene sonu geliyor her şeye hazırlıklı olmak gerek

Bakalım

- ventures değerleme
    - yeniden değerleme
    - Libya alacağı
    - toren
    - SOCAR

konularında ne yapacaklar

Her tip süprize hazırlıklı olmak gerek

8. Yeni Ceo Ocak ayını bekleyin hisse hakettiği yere gelecek demişti.Bir umut şubat sonuna kadar bekleyip tüm hisseleri satıcam.Seçime kadar TL varlıklara 1 lira yatırmam. Bu iktidar tamamen vatandaşı tokatlamaya yönelik hareket ediyor.Tüm parayı gümüşe yatırıp 1-2 sene bekleyim diyorum nedersiniz?

Sayfa 346/805 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •