Sayfa 346/1200 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Kendimi bi anda Fenerin koynunda buldum )

Nasil oldu anlamadim.

Hersey bir anda gelisti )
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by hasakkaya Yazıyı Oku
    Sacro hocam sana şükranlarımı sunar ta 115 seviyelerinden sorduğum krdm d hissesine herkesin olumsuz bulmasına rağmen sen ısrarla alın tutun dedin paramın yüzde 80 bu hissede tutarak Allah'ımı şükürler bugün itibariyle 105 maliyetli krdm satarak ev aramaya başladım .su an elimde tektu birazda bağfaş var bunlarda da eşyalarımı yenilersem artık emekli olma zamanım gelmiştir.borsada senin gibi yorum yapan görmedim çok tskler.
    Tesekkur ediyorum.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3.  Alıntı Originally Posted by Yorgun57 Yazıyı Oku
    Sasayı erken sattık uzun vade bu fiyattan alım yapılır mı
     Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    oooo freksy goltş ı da dağıttılar mı acep naber kayıpsın sen keyfin gıcır demi
     Alıntı Originally Posted by yufak Yazıyı Oku
    "ESCOM B grubuna ait bir hisse senedidir.
    İşlem yapmadan önce İşlem Kuralları Bildirim Formu'nu onaylamalısınız"

ESCOM B grubuna ait bir hisse senedinin riski nedir?

Gece uyku arasinda ben de uyaninca almistim az bir miktar. Uyariyi gorunce kendi kendime dedim: "Sacro Hocam iyice spek e bagladi bu isleri. Escom bile aliyoruz artik".

B,C grubu hisseleri demek; "Bir sabah kalktiginizda hisselerinizin kese kagidi olabilme ihtimali, A grubu hisselerine gore daha yuksek" demek.

Kaderde varsa Escom'da kaybetmek, neye yarar uzulmek!!!!

Uymadi bu ya!! neyse artik, uysa da, uymasa da......demis sair..

ESCOM'un haftalik Macit Abileri kafasini kaldirmis, yada kaldirmak uzere yada kaldirma ihtimali cok yuksek. Ama ortada bir yesil kafa olma ihtimali cok yuksek... Hayirlisi olsun tabii ki, yesil Macit Amca'yi beklerken, kirmizili semsiyeci de cikabulu bu alemde...

Vesselam,

freesky

Alıntı Originally Posted by Leonnn Yazıyı Oku
    BURVA ya nediyosunuz Sn. Sacro, ilk ceyrek karinda rekor artis var, düzeltmesini yapmis 2. ceyrege göz kirpiyor sanki.

saka gibi 20 dakika önce paylastim Burvanin grafiklerini, fiyat 1,92 iken, su an 2,03...

5.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Gece uyku arasinda ben de uyaninca almistim az bir miktar. Uyariyi gorunce kendi kendime dedim: "Sacro Hocam iyice spek e bagladi bu isleri. Escom bile aliyoruz artik".

B,C grubu hisseleri demek; "Bir sabah kalktiginizda hisselerinizin kese kagidi olabilme ihtimali, A grubu hisselerine gore daha yuksek" demek.

ESCOM'un haftalik Macit Abileri kafasini kaldirmis, yada kaldirmak uzere yada kaldirma ihtimali cok yuksek. Ama ortada bir yesil kafa olma ihtimali cok yuksek... Hayirlisi olsun tabii ki, yesil Macit Amca'yi beklerken, kirmizili semsiyeci de cikabulu bu alemde...

Vesselam,

freesky
    ANLADIMMMM

Sacro Hocama uyduk bakalım hayırlı kazançlar ...

6.  Alıntı Originally Posted by Leonnn Yazıyı Oku
    saka gibi 20 dakika önce paylastim Burvanin grafiklerini, fiyat 1,92 iken, su an 2,03...
    Burva da Çanak tamamlarsa herkes ihya olur

7.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku

Vesselam,

freesky
    hayırdır sendemi bulaştın escoma sonu kötü la coma coma
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

8.  Alıntı Originally Posted by Yorgun57 Yazıyı Oku
    Sasayı erken sattık uzun vade bu fiyattan alım yapılır mı
    oooo freksy goltş ı da dağıttılar mı acep naber kayıpsın sen keyfin gıcır demi
    hayırdır sendemi bulaştın escoma sonu kötü la coma coma

Benim tarzim degil ama, gaza geldim heralde.

Sayfa 346/1200 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •