Sayfa 347/450 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. ...Alıntı bir çalışma...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    de bakim sen bu forum larda hissemi pazarliyon yoksa kendinimi pazarliyon �� ne o ibibikler gibi kendi reklamini yapiyon begenmedigin tahtada ibibik ������
    laflara bak laflara ne o sonsurdun hisse netten kovuldunda ilim mi oldun yoksa kendi kendinemi yazıyorsun spek usagı sonsur psikolojik vaka seni bok cukurun hayırlı olsun patlamıs elinde gelmis yok grafikti bilmem neydi hala reklam yapıyor

3.  Alıntı Originally Posted by reisende Yazıyı Oku
    laflara bak laflara ne o sonsurdun hisse netten kovuldunda ilim mi oldun yoksa kendi kendinemi yazıyorsun spek usagı sonsur psikolojik vaka seni bok cukurun hayırlı olsun patlamıs elinde gelmis yok grafikti bilmem neydi hala reklam yapıyor
    bu nasıl bir Üslup. Hoş değil.

4. sonsur once kendine baksın camus atmasın aylardır burada yazıyor grafik soyle iyi boyle iyi o yazdıkca dusuyor ..bende yazıyorum 7-8 hissede hepside yukseliyor kendi basarısızlıgını camur atarak kapamaya calısıyor kimin ne oldugu boylece belli oluyor

5. sanamı batiyor yazmam benim yatirimim var yaziyorun ibibik senin lotun yok ne isin var b...k cukuru dedigin hussenin sayfasinda...karakterin belli vesselam...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

6. sonsura kızmayın isi bu hem yılbasında askeri ucretede zam geldi maası 1600 lira oldu
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

7. anlaşılan malı olmayipta dussun diye bekleyen sinekler üşüşmek icin firsat kolluyor...saldirmalarindan belli...

8. ...Çalışma alıntı buda uzu kanala bir bakış...

Sayfa 347/450 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •