Sayfa 349/784 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. Taş gibi maaşallahhhhhhh... Avni mahlukatına ödül vermişler......... Tipinde hayır yok cibilliyetsziin... Hisseye hayrı olsun...........

El açıp dilenecek hala gelmesi dileğiyle yedi sülalesine selam... Seviyoruzzzzzzzz bu makatsoylarını

2. Wall Street’in gücü, Dubai’nin bereketi ve Londra’nın ihtişamı İstanbul'da buluşuyor. Fırsatları görenler Sinpaş Finans Şehir’e geliyor.
    43 yıllık tecrübesiyle Sinpaş; Anadolu Yakası’nın kalbinde, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yanı başında yepyeni bir şehir kuruyor. Metro durağı, az katlı mimarisi, tuğla cepheli geniş balkonlu evleri ve 36.500 m²â€™lik dev Şehir Parkı’yla Finans Şehir; alırken de içinde yaşarken de çok kazanmak isteyenleri bekliyor. Lansmana özel altın fırsatları kaçırmamak için bir an önce gelin, en çok siz kazanın.

3. Katarlılar Başakşehir Spor'u alıyor

Kaynak:*http://www.memursite.com/2017/10/kat...oru-alyor.html

yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by borsacidayi Yazıyı Oku
    Katarlılar Başakşehir Spor'u alıyor

Kaynak:*http://www.memursite.com/2017/10/kat...oru-alyor.html

yatırım tavsiyesi değildir.
    dayı napak başakşehir hissesi mi alak?
    saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra

5. investör al başağı

6. Gayrimenkul sektöründeki deneyimi ve uzmanlığı ile daima yeniliklere imza atan Sinpaş GYO, yaşama ve şehre değer katacak en yeni projesi Metrolife’ı Sancaktepe’de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Sinpaş GYO Genel Müdürü Sayın Seba Gacemer’in ev sahipliğinde gerçekleştireceğimiz tanıtım toplantısı 3 Kasım 2017 Cuma günü Raffles İstanbul Hotel’de yapılacak.

Raffles İstanbul Hotel / Balo Salonu
    Levazım Mahallesi, Koru Sokağı Zorlu Center, Beşiktaş/İstanbul
    3 Kasım 2017,Cuma
    10.00-12.00

7. Her yeni proje bilançoda kol gibi zarar anasını satim...

8. Eli kulaginda bugun yarin 75 kiracak gibi

Sayfa 349/784 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •