Sayfa 349/1007 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Viop XL

1. bircok kişi akp ıktıdara geldıgınde kemal dervişin uyguladıgı program ile enflasyonun düstugunu ifade etmişti bakalım.yuzde 55 enflasyonu dusurmekte nasıl bır maharet gosterecek akp gorecegız...bunu basarbılırse ki bence ımkansız...ıktıdarda kalmayı hakeder.madem 2001 de n ıtıbaren dusurdunuz ..şimdi de dusurun bakalım...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ereğli temettüsüyle endeksin düşeceğini varsayarak endeks short açsak mı demiş ?

Ben de diyorum ki temettüler zaten vadeli kontrat fiyatlarının içinde.
    Cevaplar için teşekkürler şimdiden bunun endeks kontratına yansıdığını bilmiyordum.

3. bu enka gerisin geri 18 i bulur mu kine pazartesiye kadar düşüneceğim

endex çok güçlü haftaya ralli modu devam eder..Allah şortta kalanlara yardım etsin..iyi tatiller...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Kemal Dervişin programı diye bir KUTSALLIK yok.Bildiğiniz standart IMF programıydı.IMF ile şimdi anlaşsak aynısı olur.İçinde YASALAR VAR,TASARRUF,ÖZELLEŞTİRME vardı.

Kemal dervişi o zaman kadar kimse tanımazdı.Dünya bankasında çalışırdı.Kemal dervişin misyonu ;IMF-DÜNYA BANKASININ bir nevi eliydi.

Yaşamayan-bilmeyen, Nobel ödülü almışta dünyada bir ilk uygulanmış sanacak...tamamen bildiğiniz ,içinde hiç bir üstün yetenek barındırmayan plandı...

Onu şimdi işletme-ekonomi 1. sınıf öğrencisi hemen taslağı yapabilir.Mesele planı uygulamakta.AKP 2010 yılına kadar ALİ BABACAN-MEHMET ŞİMSEK sayesinde,bunların icracı olmasıyla ekonomiyi en iyi noktalara getirdi...enflasyon İNGİLTEREnin altına indi...

Ne olduysa BAŞKANLIKTAN sonra oldu..İstişareden uzak,her şeyi ben bilirim,kibir: ekonomiyi bitirdi...

6. Dün aldıklarını bugün geri veriyorsun.
    Dün 30 puanlara kadar makası açtı.
    Bugün yarılarda.

7. Bugün Alım lot - Satım Lot farkı -23.500

Dün +40.000 üstüne çıkmıştı

Garanti yine short tarafa geçiyor herhalde

8.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    endex çok güçlü haftaya ralli modu devam eder..Allah şortta kalanlara yardım etsin..iyi tatiller...
    Eskiden arada bir olsada akşam pazarı ucuzluğu yaparlardı, artık onu da yapmıyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 349/1007 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •