Sayfa 35/196 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 273 - 280 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Kimsenin yüzüne bakmadığı zamanda toplarsın şimdi olmaz...
    Toplama işlemi 2015 başı - 2016 sonu maliyet 48 kr

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 2015 başı ve 2016 sonu arasındaki takasa bak, gedik ve finansyatırımı görürsün. 100 000 lot iş yatırımdan aldım ama o belli olmuyor çünkü iş o dönem satıcı idi

3. My nette bak ! Ahmet kara ile nasıl uğraştıklarını görürsün.ahmet kara = beyaz sayfs

4. bu hisse işleri düzelmiş. genel müdür ocak ayı cirosunun bir öncekine göre %70 arttıgını yazmış. eger karlılıkta da bir miktar artış olursa bu yıl 60-70milyon kar yapabilir gözüküyor. aslında gidişat ilk çeyrek bilanço ile belirgin hale gelecek

5.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Toplama işlemi 2015 başı - 2016 sonu maliyet 48 kr

Hocam gayet güzel ....bu hisse benim güzel değil diğer hisse ortlama güzel yeni yeni o da kıpraşıyor

6.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Hocam gayet güzel ....bu hisse benim güzel değil diğer hisse ortlama güzel yeni yeni o da kıpraşıyor
    Diger hisse dediğin Hangisi ? Klnma mı, yaprk mı?

7.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Diger hisse dediğin Hangisi ? Klnma mı, yaprk mı?

Bendeki bende kalsın isim , rakam telefuz etmeyelim...

8. Bende topladım 785300 3 yıldır topladım kusurlu verdim ki inandırıcı olsun hah hah...

AdgarLnpoo 1.0 ile gönderilmiştir.
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Sayfa 35/196 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •