Sayfa 35/907 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 273 - 280 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. 0,9x'li rakam maceramız kısa sürdü ve yine 0.8x'li rakamlara döndük. Yarın cuma Allah bu iblis müco ve speğinin elinden ve beterinden saklasın.
    Ama catır için birinci alım yeri idi ve 1 milyon lotu kapmıştır heralde.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. oksijenim sen de durumlar nasıl? ser verip sır vermiyorsun sence buralar güzel yerler mi? yoksa daha aşağıları mı beklemek mi lazım?

3. 0.84 tl'yi gördüğü ilk çıkışından sonra 0.74 - 0.95 aralığında tahminen 10 iniş çıkış yaptı ara kademelerde sürekli mal yedirdi hayal aleminde yaşamanında manası yok kendi kendime diyorumki bu adamların nasılsa spk,bist korkuları yok iştirak hisseleri yükseltiler ihlas holding hisselerini yeni yatırımcılara arz etmek için olurmu olmazmı bilemem tabiki olmazda diyemiyorum çünkü iblisin hilesi olumsuz senaryosu asla bitmez..Bu arada Hus911 kardeşimizde buradaymış isterseniz ona soralım ne dersin Hus kardeş hayal üretmekte üstüne tanımamda ..Cuma akşamlarınız mübarek olsun..Hus kardeş dahil hepiniz Allah'a emanet olun..Sağlıcakla kalın..

4. Bugün endeks yatay kapadı. İhlas yüzde 2 düştü. Yarın endeks yüzde 2 yakın düşsün ihlas yüzde 8 düşer. Fazla heveslenmeyin catır catır düşecek.

5.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    oksijenim sen de durumlar nasıl? ser verip sır vermiyorsun sence buralar güzel yerler mi? yoksa daha aşağıları mı beklemek mi lazım?
    Bana daha aşağıları lazım.0,3*-0,4*-0,5* arası eninde sonunda düşecek.hemde catır cutur

6. Boşuna heveslenmeyin.oksi toksi 0.79/0.seksi

7.  Alıntı Originally Posted by caturcutur Yazıyı Oku
    Boşuna heveslenmeyin.oksi toksi 0.79/0.seksi
    aslında kendime yeni bir eğlence bulmuş olabilirim bakarsın bir kere daha alıp/satmak nasıp olursa bırakıp gidebilirim buraları
    yeter da hep aynı spek sanarsın bize çalışıyor...o da yoluna baksın şimdiki ruh halim böyle.

Bu arada bazen düşsün istiyorum bazen çıksın,gel gitliyim malum.Ama gene bohça bohça aldım bilge borsacı belki söyler alıp sattığım yerleri

8.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    aslında kendime yeni bir eğlence bulmuş olabilirim bakarsın bir kere daha alıp/satmak nasıp olursa bırakıp gidebilirim buraları
    yeter da hep aynı spek sanarsın bize çalışıyor...o da yoluna baksın şimdiki ruh halim böyle.

Bu arada bazen düşsün istiyorum bazen çıksın,gel gitliyim malum.Ama gene bohça bohça aldım bilge borsacı belki söyler alıp sattığım yerleri
    Bu hisse için öngörünüz nedir.tahminen gidebileceği ve düşebileceği noktalar. Özelden de yazabilirsiniz alarm

Sayfa 35/907 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •