“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Kullani adi ne yazarmisin
Geçmiş yaşlıların ve yıkılmışların sıgınağıdır......!!!!!
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
spekler tezgahı kurmuşlar bir kademeye al sat yaparak hacim yapıyorlar.ytd
Bu atpet patlamaya hazır bomba
Geçmiş yıllarda büyük operasyon yaptı sonra saldı bu hissenin speği işyatla çalışıyordu sanırım
Aylık kim almış kim satmış takaslar olurmu acaba
Sürekli takibimde harekete başladımı giriyorum birkaç kademe zararla çıkıyorum elbet tavana giderkende yakalarız kısmetse
Kardeşim gir cikla zarar edersin elbet. Sen girince hemen çıkacak, çıkmayınca da satacaksın. Böyle yatırım olmaz eritirsin parani.
Ytd
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksle beraber aşağıya gelsede biraz daha alsak spekcim tahtayı çok sıkıyor aşağıda bekliyorum..ytd
1.30 stop olmadığı sürece sıkıntı yok bence. Çıkış olursa ralli yapar ama çıkış olursa tabi.
Yatırım tavsiyesi değildir
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri