Sayfa 35/163 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 1297 madde; 273 - 280 arası.

Konu: NASIL YATIRIM YAPILMALI __Ekoocean

VESTL İLE İLGİLİ 3 FARKLI SENARYO UZUN VADE - ORTA VADE -KISA VADE GÖRÜNÜM + SON 1 AYLIK TAKAS DÖKÜMÜ VE NET YABANCI ALIMI...@ademayan66

Ekoocean20 YILBAŞINDA BUGÜNE GETİRİ TABLOSU..#alark #petkm #ızmdc #froto #trgyo #tavhl #enkai #algyo #ttrak #sise #tskb #bucim #fener . ..

endeksin biraz gerisinde kalsakta totalde geçen sene olduğu gibi sene sonuna doğru geçeceğimizi düşünüyorum.

BU HİSSELER İLE İLGİLİ TEMEL - TEKNİK VERİLER ZAMANI GELDİĞİNDE ATIYORUM ATMAYADA DEVAM EDECEĞİM BU AY LİSTEDE HEDEFE ULAŞAN HİSSELERİN YERİNE 2 YENİLİK OLACAKTIR.

MACD NASIL KULLANILIR , MACD'A GÖRE HİSSE NASIL ALINIR ? NERELERDEN SATILIR MACD'DA TUZAK NASIL OLUŞUR MACD'DA Kİ PU'LAR NU'LAR EĞİTİM...

6.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    MACD NASIL KULLANILIR , MACD'A GÖRE HİSSE NASIL ALINIR ? NERELERDEN SATILIR MACD'DA TUZAK NASIL OLUŞUR MACD'DA Kİ PU'LAR NU'LAR EĞİTİM...

Allah razı olsun Adem Bey gören gözler duyan kulaklar için altın niteliğinde paylaşımlar İnşAllah takip eden okuyan yeni arkadaşlarda bu tecrubeleri yaralar almadan belleklerine işlerler.Açık yürekli paylaşımlarınız için teşekkürler her şey gönlünüzce olsun.

Alıntı Originally Posted by ALİİİ Yazıyı Oku
    Allah razı olsun Adem Bey gören gözler duyan kulaklar için altın niteliğinde paylaşımlar İnşAllah takip eden okuyan yeni arkadaşlarda bu tecrubeleri yaralar almadan belleklerine işlerler.Açık yürekli paylaşımlarınız için teşekkürler her şey gönlünüzce olsun.
    Güzel dilekleriniz beni mutlu etti Allah razı olsun dostum.

50 100 200 HO NASIL KULLANILIR ,HAREKET ORTALAMASI'NA GÖRE HİSSE NASIL ALINIR ? NERELERDEN SATILIR ? DETAYLI ANLATIM.H.O ÖNEMLİDİR.@Ekoocean

Sayfa 35/163 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •