Sayfa 350/401 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400 ... SonSon
Arama sonucu : 3207 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. Dün gördük ki bu sene cimbomun tek rakibi BJK olabilir. Bir de THY

2. Bu takım abuk subuk transferler yapıyor. Geçen seneden beri neredeyse bir tane düzgün transfer yok. Geçen seneden beri almayın diyorum. Abuk subuk oyunculara dünya para döküyorlar..

Nelson, Abdülkerim çok hantal dedim. Abdulkerim gecen sezon beklentimin de üstünde iyi bir sezon geçirdi. Kesinlikle gs da olmalı ama aşırı hantal. Nelson çok hata yapan oyuncu. Teknik heyet ve taraftar maçtan maça oyuncular iyi ya da kötü diyor. Maalesef futboldan anlayan çok çok az...

Fener batsuayi noktasında hata yaptı. Geçen sene herkese söyledim. Dzeko değil batsuaiyi oynatmalilar dedim.. gs in şu andaki en iyi transferi.. ama fener gibi harcarsa yazık olur. Icardi sevdası sonlanmali. Gerekirse 3 e 5 e bakmadan gönderilmeli..

Orta sahaya aldıkları sana dedikleri 18 milyon euroluk oyuncu değil. Konuşmak için erken denilebilir ama 18 milyon euroluk oyuncu tek maçta kendini gösterir.. 18 milyona alınan bu oyuncuyu minimum 1 sene sonra 3l 25 e satrsan mali olarak yine kötü transfer demem.. ama sportif başarıya katkısı kesinlikle 18 milyon euro paran verilen oyuncu için az olur..

Sol beke genç birisini aldılar.. çok genç. Kendini göstermesi zaman alabilir. Ama tutmazsa çok para.. Bu oyuncu için yorum yapmak erken ancak gs bu kadar paraya sol /sağ bek alacak lükse sahip bir takım değil... öncelik defans, orta saha hücum olmalı...

Başta Okan olmak uzere transfer ekibi çok kötü. Açık konuştum yapmayin etmeyin dedim.. paralar hiç ediliyor.

Zaha, zyech, olivera, dublaj gibi ciddi maaş alıp vasat altında oyuncularla kulüp belini doğrulamaz derken bunlara yenileri eklendi..

Geçen sene halil dervisoglunu besitasin elinden aldılar.. kazığı yedirdiler yine takıma...tettehe verilen imza parası üstüne maaşı...Bu klup nasıl ayakta kaliyor..

Geçen sene sadece faize 1 milyar TL üstünde para ödendi..

1 telefon uzaktayım.. Bu kulübe nokta hayranız varsa bırakın bu transferleri .. Okan ve Scott ekibi gs a yazık ediyor

Eğer gs şampiyonlar ligine giremezse ciddi ekonomik darbe yer..

3. Maalesef okanin gs youngboys maçında yaptığı sadece kumar.. Bu kadro ile turu sadece riske atıyor..

Icardi ve batsuaiden birisi fazla.. Orta saha ve defans üzerinde büyük yük var..

Mertens karın ağrısı yeniden başladı okanda.. gs mertenssiz olmaz.. Okan kendi aklınca abuk subuk şeyler yapmaya devam ediyor...

65-70 den sonra çift forvete , karambole dönersin.. onu anlarım da maçın başında bu kadro çok çok yanlış...

Kumar olduğu maçtan belli zaten.. umarım bu turu geçeriz.. Ama nereye kadar bu akil dışı kadar.. nereye kadar çok çok kötü transfer politikası... Bir gün bir yerde patlayacagiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,055
    BJK'den yarım düzine göl yiyen takımdan hçbir halt olmaz,zaten elendi devler liginde yok artık,FB ise tam fiyasko,bu sene BJK ligi sallar gibi geliyor bana,TS'dede işler mafiş devamlı bedelliye gidiyor bugün onun yüzünden taban çekti,bu sene kargacıyım borsada...ytd.

5. cimbomun ipini çektiler, bugün aldığının fazlasını yarın verirler. yatırım tavsiyesi değildir.

6. Sara mi sana mı ne dedikleri adam 5 para etmez.. geçen maç ilk kez izledim.. ısrarla biseyler bekliyorum. 18 milyon euroluk oyuncu biseyler yapar diye bekliyorum. Eski topçular, spor yorumcuları, taraftarlar söyle iyi böyle iyi... zamanla kendini gösterecek diyor.. ulen izliyorum bir halt yok. Dur bakalım umarım iyi çıkar.. young boysla oynanan ilk.macta 18 milyon euroluk oyuncu olmadigi kesin belli oldu...

Bu maçla bırakın 18 i 1 milyon euro dahi vermem..tam kepazelik...

Okan , Scott ekibi bu kulübe bu transferleri nasil yaptırır..

Maalesef seyirciden okana kadar futbol anlayışı çok kotu...

Young boys minimum 3 atardı bu maçta... gs in pozisyonu yok..

Bir sene daha geçti ömrümüzde bir kupa göremeyeceğiz..

Ahh takimi ben yönetecem.. ah ulen ah..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,055
    Adanaya 5 çekti,kurada fena değil,artık yarın bir tavanı hak etti ,olan devler liginden gelecek olan paraya oldu,geçensenede devler ligindeydi,giden karga ve kanarya oldu

'' Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu, Tetê, Nicolò Zaniolo, Emin Bayram, Wilfried Zaha, Sérgio Oliveira, Hamza Akman, Kaan Arslan, Emirhan Kayar, Berk Balaban, Derrick Köhn, Kazımcan Karataş, Mathias Ross, Eren Aydın, Siraçhan Nas, Jankat Yılmaz, Baran Demiroğlu, Baran Aksaka, Serge Aurier, Léo Dubois, Patrick van Aanholt, Tanguy Ndombélé ve Carlos Vinícius ayrılan isimler oldu ''

bu transferler Galatasarayın ne durumda açıkça belli ediyor.. Yönetimden gelen kötü kokular daha gün yüzüne çıkmadı... kötü oynanan oyuna, taraftarın tepkisi ve sonuçları eklenmedi.. eğer Ocak ayıda Osiamhen de ayrılırsa vay halimize.. başkan ve kardeşinin ayrılması ve sonuçları ile futbolda uzun soluklu bir düşüş yaşanabilir... her an güçlenen FB ve BJK den bahsetmiyorum bile..beni en çok üzen bu işleri çevirenlerin, elini kolunu sallaya sallaya kulüpten ayrılmaları olur..

günlükler güzel tepki verebilir, haftalıklar vasat, ama aylıklar dikkat çekici bir şekilde kötü durumda.. bu nedenle dikkatli olunmasında yarar var..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 350/401 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •