O konular tartışmaya açık herkes in fikri ve bilgisi farkli.
O konular tartışmaya açık herkes in fikri ve bilgisi farkli.
Elinde mal olmadıgını yazıp sonra zede olan adam yazdıkların forumda duruyor.her fırsatta kötüleyip bizim gibilerin moralini bozup satmasına sebeb olan adam yazdıkların duruyor.hissede ralli hazırlığını hissedince bir anda elinde hisse oldu yazma hakkın doğdu![]()
pendik = polho pd
boyanın yuzde 50si + hellas = polho pd
kimya = polho pd
poliport = 3 polho pd
ıvır zıvır = polho pd.
benim degerlemem 3 aşağı 5 yukarı bu. hisse duser mi çıkar mı bilmem. umurumda da degil.
Eywallah bu sizin tasarrufunuz kimse birşey diyemez ama, şöylede bir durum var. Mesala diğer şirketlerin piyasa değerleri serbest piyasaya yansırken (sasa, kçhol,kardemirler, eregli,koç ,sabancı vb.gibi)neden polhonun değeri yerinde sayıyor. Neden Polho da 2+2=4 etmiyorsa bunu dile getirmek suçmu oluyor. üstelik bu düşüş" üç aşağı beş yukarıdan" farklı ise.Bu polho bu kadar değerlide neden bu kurumsal ve büyük yatırımcılar fark etmiyor. 20 milyondan ,milyar lık şirketler uçarken, 160 m polhoyu kimse neden fark etmiyor.
Bu polho neden günlük üç beş kademede 5 milyon lot hacimle günü kotarıyor.Polhoda ya bizim bildiğimizi kurumsal yatırımcılar ve para babaları bilmiyor,yada onların bir bildiği var bizim bundan haberimiz yok.yabacılar Bistti terk ederken hiç birimiz bir anlam veremiyorduk siyasi sebepler olarak düşünüyorduk. Olay tamame ekonomikmiş yaşayarak gördük. dolar ve enflasyon uçtu. Uyuz beceriksiz patronların şirketleri yerlerde çakıldı olan yatırımcının birikimine oldu.Bazı şirketlerde beklemek zül oluyor istediği kadar şirket değerli olursa olsun. Son olarak bizim çok değerli şirketimiz bi kristal kola kadar olanmadı.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Trend başladı. 3 liranın altına salarsalar full girebilirim
Kartal reis karışık cevaplar vermeben geçen hafta sattım arabayı geçmişe dönemiyoruz dimi
şimdi tek polho aldım benim portföyü geçecek portföy önerirmisin yüzde kaç polhodasın.
Yer İmleri