Sayfa 350/805 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Sayin Turgay

Normal sartlar altinda 1.8-2 milyar civari bir kar gelmesi lazim ama Tekfen bilancolari son ceyrekler hirsizlik dolu bilancolardir. Gecen sene sonu yaptiklari skandalin hesabini vermediler daha , santiye zararlarini onden gecirdiler . Hala bekleniyor alinacak diye o paralar . Ben o paralarin alinacagini dusunmuyorum skldigimizle kaldik da neyse . Normal sartlar altinda dedigim kar gelmesi lazim ama zarar cikartirlarsa da sasirmam cunku bunlar nitelikli hirsiz

2. Sanki 9.aydada tereddutler vardi ama iyi gelmisti..Ulkenin sayili kurumlarinda boyle yatirimciyi zarara sokacak bir hesap olmamasini diliyor ve bekliyorum diyelim ki bunlarda aykıri bilanco pesinde kosarlarsa daha kucukler ne yapmaz...Tekfen Enka Sabanci Koc Ozyegin ulke degerleridir benim icin...iyi dusunelim iyi olsun.Tum samimiyetimle su anda kayda deger bir hissem de yok ilgileniyorum...Cevabiniz icin tsk.ler.İyi seneler[emoji319]
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Turgay

Normal sartlar altinda 1.8-2 milyar civari bir kar gelmesi lazim ama Tekfen bilancolari son ceyrekler hirsizlik dolu bilancolardir. Gecen sene sonu yaptiklari skandalin hesabini vermediler daha , santiye zararlarini onden gecirdiler . Hala bekleniyor alinacak diye o paralar . Ben o paralarin alinacagini dusunmuyorum skldigimizle kaldik da neyse . Normal sartlar altinda dedigim kar gelmesi lazim ama zarar cikartirlarsa da sasirmam cunku bunlar nitelikli hirsiz
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ben de saygin diye geldim , sektorun icinde olmama ragmen ne olduklarini 2 senedir acikladiklari bilancoda cevirdikleri dumenlerde gordum. 21 senedir borsadayim bunun kadar duzgun gorunup hirsiz olan sirket gormedim . Kagit ucuz mu ucuz , hatta sudan ucuz ama patronlari ve yonetimi uckagitci haysiyetsiz herifler . Eger ne mal olduklarini gormek istiyorsaniz bi 2020/9 bilancoyu bir de 2020/12 yi acin anlarsiniz. Yk uyeleri istifa etti eski denetci tusiad baskani bilancoya imza bile atmadi bunlarin hirsizliklarina Twitter da kadini surekli durtuyorum neden istifa ettin diye hepimiz biliyoruz da herkes bilsin bunlarin nasil hirsiz oldugunu . Yatirimci iliskilerini arasaniz her sey kilifinda anlatir size ayakta uyutur gorevini de iyi yapar ama gercekler patronlarin kirli para iliskileridir Katar azerbaycan arasinda !!

4. Enka iyi idi oda yukseldi.patron alislari vardi..Zamlar enflasyon aciklamasi 3 Ocak pazartesi emekli ve memura zamlar dovizin durumu birde 19 ocak Avrupa konseyi kararlari derken yine dalgali piyasa...

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. İyi organize olalım.Bu hırsızların yaptığı tüm usulsüzlükleri araştırıp hazırlıklı gidelim.Sonrada genel kurulda takır takır yüzlerine söyleyelim .1 Senedir buradayım 18.50 maliyetim param yarıya indi bu şeref yoksunları yüzünden.

6.  Alıntı Originally Posted by savas2476 Yazıyı Oku
    İyi organize olalım.Bu hırsızların yaptığı tüm usulsüzlükleri araştırıp hazırlıklı gidelim.Sonrada genel kurulda takır takır yüzlerine söyleyelim .1 Senedir buradayım 18.50 maliyetim param yarıya indi bu şeref yoksunları yüzünden.
    Ortak forumda hepsi var

İlk anda aklıma gelenler

1) Toren’e dolar bazında verilen para, zamanla eritiliyor.
    Hiç bir açıklama yapmadan
    Bu para nerede, hesabını kim verecek

2) görünen o ki, CFS den sessiz sedasız vaz geçtiler

Ben CFS olacak diye Tekfen almıştım

Yatırımı yapma kararı davul-zurna, vazgeçme kararı adam gibi paylaşılmadı bile

Kendi mühendislik şirketi olan koskocaaa Tekfen güya ÇED alamadı

Adam gibi hesap versinler

3) kendi hissesini geri almaya 3 kuruş ayırmayan yönetim, Azerbeycan da ederinin 3 katı fiyata SOCAR ‘ a ortak oluyor

SOCAR zarar ediyor

Bu tesise neden bu kadar Yüksek bedeller ödendi, kim nasıl ve hangi bilgiye istinaden bu kararı verdi

Hesap versinler

4,5,6

Aklına gelen yazsın ortaklar

7. 4- Katar stadinda 170 milyonluk iste 110 Milyon Dolar zarar yazildi , tazmin edecegiz dendi nerede paralar ??Stad acildi utanclarindan 1 tane haber yapilmadi . Sizce normal mi oyle stad yapilip Hicbir yerde reklaminin yapilmamasi Hele ki bu stad Dunya kupasi icin yapilmissa.

5 - Tarimda her sene yapilan zararlar. Yok agac diktik buyumedi yok turist gelmedi patatesler elde kaldi vs . Tarim kisminda rezillikler,o serefsiz Emrah Inceye kisisel tanitimi icin sponsor olmamiz . Alanar alinirken kaziklanma ya da kasten sirketi zarara sokma

8. Taze twitterci Cemal bey fırsat bulur da gelirse, şakkadanak 20 30 maddeye vurur, 5 dk.da.

Sayfa 350/805 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •