Sayfa 351/805 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    4- Katar stadinda 170 milyonluk iste 110 Milyon Dolar zarar yazildi , tazmin edecegiz dendi nerede paralar ??Stad acildi utanclarindan 1 tane haber yapilmadi . Sizce normal mi oyle stad yapilip Hicbir yerde reklaminin yapilmamasi Hele ki bu stad Dunya kupasi icin yapilmissa.

5 - Tarimda her sene yapilan zararlar. Yok agac diktik buyumedi yok turist gelmedi patatesler elde kaldi vs . Tarim kisminda rezillikler,o serefsiz Emrah Inceye kisisel tanitimi icin sponsor olmamiz . Alanar alinirken kaziklanma ya da kasten sirketi zarara sokma
    Yorumlar pek ic acici degil..Saygi duymak lazim..Ben firma yetkilisi olsam bunlara uygun bir dille aciklayici yanit yazardim.Guven oyle olusur firmadada devlet idaresindede..Yoksa Genel kurul hikaye ,o ana kadar hersey sekilleniyor zaten.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Firma yetkilisi firma agziyla kacamak cevap vermek zorunda , calistigi yere hirsiz diyecek hali yok . Sirketin guven zedeleyici cok vukuaati var . Cemal Bey bizlerden daha hakim ancak benim cabucak aklima gelenler .
    1- pandemi donemi santiyelerden imalathanelerden Biz calisiyoruz mesajlari verdiler bilancoda bi baktik 5 santiye durmus . Bilgi paylasilmadi
    2 - iblis Murat pandemi oncesi youtube da anlatip anlatip dururdu pandemi donemi ortaliktan kayboldu yoneticiler , ne bir aciklama ne bir ortaklara guven verecek mesaj . Cikti bir tane tuzu kuru gazeteciyle surdurulebilirlik konustu
    3- 2020-12 bilanco oncesi gun Cansen Basaran Symes yk dan istifa etti , neden oldugu aciklanmadi . Size soyleyim nedeni bilancoya imza atmak istemedi , cunku bizleri ortaklari duduklediler bilancoda !!
    4- yakin zamanda ANG hisse aliyormus izlenimi yaratillip KAP gonderilip sonrasinda damadin sattigi haber verildi .
    5 - Stad acildi haber yok , Meram da organomineral tesis acildi haber yok bi tane aciklama yok
    6 - geri alim hic dusunulmedi tele konferansta soruldu yatirim icin saklaniyor para dendi , CFS icin once 100 Milyon Dolar socar polymer hissesi alindi sonra CED raporu bahanesiyle CFS iptal edildi . 500 Milyon dolara kendi sirketine geri alim yapmayan sirket , gitti borclu Socar polymer e 1 milyar deger uzerinden ortak oldu
    7-Ventures degerleme karlari paylari adam gibi ortaklarla paylasilmadi, 5 tanesinden and exit oldu bazilarinda yuksek degerlemelere ulasildi ama ne oldugu belli olmayan bizlerden saklanan rakamlar oranlar var
    8 - mesela sirketin gubre kismiyla ilgili bi rekabet kurulu haberi hemen hic zaman kaybetmeden yayinlanirken , sirket lehine olacak aciklamalar hicbi sekilde aciklanmadi. Bunu yatirimci iliskilerine soyleyince bu insaat firmasi is almasi lazim Kucuk seylere takilmayin dendi .

Nerden tutsaniz elinde kalan bir firma , daha cok madde var aklima hizlica bunlar geldi . Neden 550 Milyon Dolar degerleme ile piyasada bu sebeplerden iste . YK baskani ve Ceo 9 aydir gorevde 1 kere gormedim ulusal medyada hicbirini . YouTube videosu koydu 1-2 tane onu da sildirdi sirket sayfasindan. Bu haysiyetsiz patronlarin ve sirket yoneticilerinin Tek derdi kendi cepleri. Halka milleti soymak icin acmislar , yuzde 50 halka acik bir firmada bunu yapiyorsan yedi sulalene sovulmesinden de rahatsiz olmayacaksiniz. Belli ki yenisiniz firmada , ben de girerken 2 sene once ayni hevesle girdim o zaman da ucuzdu simdi daha ucuz ama bu haysiyetsiz yonetim ve patronlarla ederine ulasir mi gorecegiz. Maliyetime geldigi an Dolar bazinda ****** olur giderim , linkedinde butun rezilliklerini yaptiklarini yazar itibarlarini bes paralik ederim . Sektorun icindeyim cevrem de genis onlari Rezil etmek itibarlarini bitirmek en Buyuk amacim artik , bu sirketten parami kazansam da kaybetsem de

3. TKFEN haftalık TL

TKFEN Haftalık USD

Yatırım tavsiyesi değildir.

Saygılar
    "Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Yorumlar pek ic acici degil..Saygi duymak lazim..Ben firma yetkilisi olsam bunlara uygun bir dille aciklayici yanit yazardim.Guven oyle olusur firmadada devlet idaresindede..Yoksa Genel kurul hikaye ,o ana kadar hersey sekilleniyor zaten.

Ortak

O senin dediğin düzgün şirketlerde olur

9 aydır yönetimin sesini duyamadık
    Kış uykusu bitince uyanacaklar[emoji849]

Bu şirketin yöneticileri zaten kendi işleri ile meşgul oldukları için şirketle uğraşacak Zamanları yok

Girin internete bakın

Yk Başkanının kendi işleri var ..
    Yk Başkan yardımcılarının ya kendi işleri var ya da şirkete tedarikçi konumundaki şirketlerde danışmanlar (biri etik değerler mi dedi ?)…
    Pandorra nın okulu var, danışman şirketi var ..

Adamlar meşgul diyorum, siz anlamıyorsunuz

Bir de küçük yatırımcı İle mi uğraşacaklar

Şunu öğretmek lazım, yatırımcı küçük ama…

5. O zaman nacizane onerim 25 leri devirdimi vedalasin baska kagitmi yok.En buyuk hata kagitla duygusal bag kurmak.Karsiliksiz ask gibi birsey

6. 3.2 dolar oldugu an bi dakika durmam , Kolay mi 2 sene bekleyip enflasyon karsisinda ezilip rallileede diger kagitlari izleyip 25 liraya yani 2 Dolara satmak

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    3.2 dolar oldugu an bi dakika durmam , Kolay mi 2 sene bekleyip enflasyon karsisinda ezilip rallileede diger kagitlari izleyip 25 liraya yani 2 Dolara satmak
    3.2 dolar olunca aynen…

Şeytan görsün bir daha yüzünü

İstedikleri yere istediklerini yapsınlar kağıtlarıyla [emoji13]

8. Ortaklar bu yazdığınız 5 madde çok değerli.Ben hala umutluyum ilk toplantıya kadar bir çıkış fırsatı verecekler.Bir kaç teknik analiz yöntemini kullandım hep 37 TL rakamı karşıma çıktı.Buralara çıkarsa satar gümüşe geçerim ama hala 20 li rakamlarda sürünürse genel kurulda bunları rezil etmek boynumuzun borcu olsun.

Sayfa 351/805 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •