Bank of ... görünce gaza geliyor insan😅😅😅
Bank of ... görünce gaza geliyor insan😅😅😅
ilginize ben teşekkür ederim sn güney 07... ancak KARSN teşekkürü pekte hakketmedı... kahve üzerine çıkmak yetmedı üzerinde kalmalıdı.. şimdi kalın turluaz üzerine çıkıp ilk kavşağa yönelmeli..2.98 3.02... yoksa bir süre daha tranbolin üzerinde zıplar durur..
Karsandan kavşağa yönelmesını isterken endeksınde 1141.58 seviyesi üzerinde kapanışlar yapması beklenmeli..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Ortaklar selam [emoji846] ,
Dünün tek + tarafı günlükte ICBC nin 2.808 maliyetle aldiği 982 k mali elinde tutması ..
Yabancının bir etkisi yok hisse üzerinde maalesef , daha önce bir paydaş hatırlatmıştı. Ak ve İş in takaslarına bakmak daha iyi sanki, geçen hafta alımda görünüyorlar 😊😊
3.25 ten geçen satarken üzülmüştüm burdan almakta nasipte varmış ytd
kurthan
bu günüde çocuklar gibi zıplayarak geçirecek gibi duruyor.. seans sonu 75 77 aralığını denerse yarın daha keyıfle seyredilme imkanı olabılır
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Ya gerçekten hayretler içindeyim umudumuzu bağladığımız tahtaya bak altlar bomboş para kaybetmek bedava atasporu oldu son zamanlarda.. Kademeler 30 k 20 k şaka gibi [emoji36]
Sahipsiz demişti bi arkadaş bugün hak verdim.
YAKIŞMIYOR KARSAN YAKIŞMIYOR.[emoji57]
2.72 den tekrar zıpladı... Ne yapmak istiyorsun ey spek, canımızdan bezdik...😖
Yer İmleri