Sayfa 352/976 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. ne çok derdin varmış seninde benimle hans 27 milyon karın 15 düşeceğini tahmin etmişimde yanılmışım 30 olacağını yazanlarda vardı kaldıki ben ideas ve seykimde ağanın bır mıktar yukarlardan hısse satmış olacağını tahmin etmiştim yanılmışım sen daha az geleceğini yazdın bende belkide sen haklısın dedim uzatmadım

2. 2 ci nokta ben birkere hedef noktası yazdım yıl sonu için 1.40 ın üstünü beklliyorum dedim uçacak kaçacak diye bir yazımı göstermezsin 2 lerin üstünü bekliyorum yazımı göstermezsen müfterisin

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    ne çok derdin varmış seninde benimle hans 27 milyon karın 15 düşeceğini tahmin etmişimde yanılmışım 30 olacağını yazanlarda vardı kaldıki ben ideas ve seykimde ağanın bır mıktar yukarlardan hısse satmış olacağını tahmin etmiştim yanılmışım sen daha az geleceğini yazdın bende belkide sen haklısın dedim uzatmadım
    Sevgili dayım aksine derdim falan yok.. seni takdir edip yazdıklarını izliyorum.. katkıların içün sağolasın. Bu kadarlık eleştiri de yapmayalım mu? Yüzde yüz haklı mısın tüm argümanlarında?

4. bu borsayı öğrenemiyeceksiniz dedim hala aynı şeyi söylüyorum vesselam

5.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Sevgili dayım aksine derdim falan yok.. seni takdir edip yazdıklarını izliyorum.. katkıların içün sağolasın. Bu kadarlık eleştiri de yapmayalım mu? Yüzde yüz haklı mısın tüm argümanlarında?
    eleştiriye açığım iftıraya asla

hans Guest
    sayın hans sana sadece şunu söylüyorum ağanın elindeki mallların tamamını

1.50 den ver alayım de vallahi vermez

hedefgırışım çok kıymetli bir şirket bunu bil dahada birşey demem ytd
    Demek müfteriyim.. demek yıl sonu 1,40 hedefini ısrarla dile getirdin öyle mi?

7.  Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
    Demek müfteriyim.. demek yıl sonu 1,40 hedefini ısrarla dile getirdin öyle mi?
    bul yapıştır ozaman sapla samanı birbirine karıştırmadan 2 lıranın üstü demişim

hans Guest
    hedef e gelince 5 lıralardan buralarda hedefin grafığınede bır bak

karal in grafiğine benziyor 1 lıralardan 5 lıraları görmüş şimdi 1.24

sadece grafığe göre sence bu hısse aşağımı gider yukarımı

ne kadar aşağı gider ne kadar yukarı
    Bu tür bir sürü mesajında da belirttiğin gibi hep 1,40 yıl sonu hedefini belirttin öyle değil mi? Kusura bakma dayı, senin bu tür mesajlarından anlaşılan 4-5 liralar.. ayrıca defalarca “ağa bu kadar malı boşa almadı” mesajların var.. istersen onları da paylaşayım..

Sayfa 352/976 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •