“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Teşekkür ederim efendim.
Ama velet geldi ve cami duvarına işedi.
Kim başlattı olayı? Bunca zamandır sağda solda yazdığı cahilce saçmalıklarına tek kelime etmedim. Ne oldu? Buraya geldi ve resmen sataştı!
Açık açık yazayım, yönetici ve moderatör arkadaşlar da bilsin; bundan böyle o velet burada barınamaz çünkü rahat bırakmam ya da ben barınamam.
Göreceğiz.
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Kütakyadan bi Reha çıkmış bu da bir şeydir..
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
En güzel cevabı vermiştim, yazısını alıntı yaparak..
bir daha rakı sofrasına gelip yazacağını zannetmiyorum..Wowww,
daha seçim sonuçları açıklanmadı, sabretseydin biraz daha...
buraya girmek için 18 yaş şartı arıyoruz, 18inde vekil olabilecek kapasiteye sahip birisinin aklı yerindedir.![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri