Sayfa 353/1000 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    bakalım bende merak ediyorum. ama gelen para çoğaldıkça belki ona da uygun bir önlemleri olması lazım.
    Umarım dediğiniz gibi olur. Borçlanma fonu veya ppf almadığıma pişman ettirmesin yeter.

2.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    bakalım bende merak ediyorum. ama gelen para çoğaldıkça belki ona da uygun bir önlemleri olması lazım.
    Cuma günü paylaşılan 0.14 oranıyla pazartesi gerçekleşen 3 günlük 0.10 oranının ppf ve mevduatın altında kaldığını cuma günü borsa pozitif olmasına rağmen neden getirilerin mevduat oranlarının bile altına düştüğünü sordum eral beye.Aldığım yanıt pekte hoş değil.Getirlerin mevduat altında kalabileceği 6-12 aylık dönemlere bakılması gerekteği hatta tavsiye olarak fondan ayrılmamın benim için daha uygun olduğu yanıtını aldım.Gpg sosyal medyada paylaşılan günlük getirileri ile reel getirisi arasında ciddi fark var.Inşallah iki güne ciddi zarar yazmadan gpg macarasını sonlandırırız.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. GPG pay değeri günü tahminen değişim göstermeyerek 1,28 seviyesinde tamamladı

Varlık Dağılımı

Repo Mevduat Vb % 76,4
    Bono % 11,3
    Net Hisse Senedi % 5,0
    Pair Trade Pozisyon Büyüklüğü % 12,2

Bilgi Hattı: 0312 438 27 00

e-mail: gpg@gedik.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Cuma günü paylaşılan 0.14 oranıyla pazartesi gerçekleşen 3 günlük 0.10 oranının ppf ve mevduatın altında kaldığını cuma günü borsa pozitif olmasına rağmen neden getirilerin mevduat oranlarının bile altına düştüğünü sordum eral beye.Aldığım yanıt pekte hoş değil.Getirlerin mevduat altında kalabileceği 6-12 aylık dönemlere bakılması gerekteği hatta tavsiye olarak fondan ayrılmamın benim için daha uygun olduğu yanıtını aldım.Gpg sosyal medyada paylaşılan günlük getirileri ile reel getirisi arasında ciddi fark var.Inşallah iki güne ciddi zarar yazmadan gpg macarasını sonlandırırız.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    burası vahim.. Fon yöneticisi sen gelme diyebiliyorsa ordan ben kaçarım.

5. ayrıl demesi tuhaf olmuş. bugünde getirisi yok.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by nesta17 Yazıyı Oku
    GPG pay değeri günü tahminen değişim göstermeyerek 1,28 seviyesinde tamamladı

Varlık Dağılımı

Repo Mevduat Vb % 76,4
    Bono % 11,3
    Net Hisse Senedi % 5,0
    Pair Trade Pozisyon Büyüklüğü % 12,2

Bilgi Hattı: 0312 438 27 00

e-mail: gpg@gedik.com

Aldığım güne lanet olsun. Yarın satıyorum. Yazdığı zararda kulağıma küpe olsun. Bilmediğin şeye bulaşmıcan.

7. TIV %14.08 mk

8.  Alıntı Originally Posted by Dollar Yazıyı Oku
    Aldığım güne lanet olsun. Yarın satıyorum. Yazdığı zararda kulağıma küpe olsun. Bilmediğin şeye bulaşmıcan.
    Herkes TCD yi kotulerken GPG istenmeyen evlat oldu.
    Çok defansif bir fon GPG, bunu defalarca söyledim. Bir değişken fonun bu kadar defansif olması fonun kimyasina aykırı aynı zamanda.

Sayfa 353/1000 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •