Sayfa 353/1006 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TL bir iluzyondur..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    TL bir iluzyondur..

Syg,
    Haftasonu körfez ülkelerinde bankacı olan bir üniversite arkadaşım ile konuştuk. TL oalrak bir TL tutmuyorum dedi. Arsa, ev vb ne gayrımenküle parası yetiyorsa sürekli gm alıyormuş. MB bu şekilde para bastıkça seneye bunların hepsi iki katı olur diyor.
    Diyecek birşey bulamadım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. burgerking usd dönüş 1%

kararsız kaldım parayı koyacak yer de bulamadım. kaldım böyle.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Haftasonu körfez ülkelerinde bankacı olan bir üniversite arkadaşım ile konuştuk. TL oalrak bir TL tutmuyorum dedi. Arsa, ev vb ne gayrımenküle parası yetiyorsa sürekli gm alıyormuş. MB bu şekilde para bastıkça seneye bunların hepsi iki katı olur diyor.
    Diyecek birşey bulamadım.
    fiyat istiktarını sağlamak enflasyonu düşürmekle görevli mb başkanı müteahhitler için faiz indirdim diyorsa arkadaşın doğru yolda

inşaat sektorune odaklı hersey.fakat herkes inşaat muh.,herkes mımar ,herkes teknıker,herkes kalfa, herkes santıye şefi ,herkes emlakcı.ama herkese ekmek yok!!!%90 işsiz.!!

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    inşaat sektorune odaklı hersey.fakat herkes inşaat muh.,herkes mımar ,herkes teknıker,herkes kalfa, herkes santıye şefi ,herkes emlakcı.ama herkese ekmek yok!!!%90 işsiz.!!
    Sabit ücretli olup, aileden veya önceden yapılan birikimle alınan konutu olanlar , çok ciddi geçim sıkıntısına düştüklerinden fiyatlar yüksekken mevcut oturdukları 3+1 konutları satarak 2+1 konut alıyor . Kalan parayı da maaşlarına destek amaçlı kullanıyorlar. Bu nedenle olsa gerek, 3+1 fiyatlarında gerileme var.

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Isctr 5 dolardı.
    şimdilerde 0.58 dolar
    alacaksan şimdi alacaksın.

sn.Dudu ne der;
    ucuz ne kaldıysa onları araştır.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 353/1006 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •