Sayfa 353/805 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Cantaci71 Yazıyı Oku
    Gunaydin

Hayirli ve karli bir yil olsun

Takip edemiyorum forumu duzenli ve keske yukseliste satsaydim diyenlerdenim…

Yazdiklariniz dogru ise, bir dilekce ile SPK’ ya basvurup hakkimizin dogru temsil edilmesi icin SPK tarafindan YK uyesi atanmasini isteyebilir miyiz ?sonucta adamlar meÅŸgul diyorsunuz…Bunun ornegi var midir?

Tedarikçi konumundaki sirketlere danismanlik nedir? Buna kim nasil neden goz yumar

Cevaplariniz icin teşekkürler
    Ortak

Şirketlere kayyum atanması yazdığın…

Benim bildiğim benzeri bir durum yok

Aslında sağlam bir avukat olsa ve forumdaki bütün ortaklar el verse oluşabilir

Hikaye, şirketin kasıtlı olarak kötü yönetildiği, vergi zararı vs olmalı

Danışmanlık konusu daha önce forumda yazıldı. Büyük yk başkan ve yardımcılarının Google araştırması vardı. Toros ‘ un en büyük tedarikçisinin danışmanı aşağıdaki siteye göre:

https://www.zoominfo.com/p/Esin-Mete/5203170138

Ne kadar etik tartışılır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    https://pbs.twimg.com/media/E18DVh0WEAImWGJ.jpg

Yalana-dolana bakan, Sessizler, seyirciler buyursun yazsınlar.

3. Oyle boyle kagit gidiyor..olumsuz yazanlar kazandi belki ama etkilenip satanlar...[emoji779]

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. thy ile kıyasıya rekabetimiz devam ediyor rakamsal olarak.

gönül isterki ileri gün ve haftalarda teko farkı açabilir ihtimali olsun....

5.  Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    thy ile kıyasıya rekabetimiz devam ediyor rakamsal olarak.

gönül isterki ileri gün ve haftalarda teko farkı açabilir ihtimali olsun....
    thy kanatlandı.. bu alcak irtifada yürüyor

6.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Oyle boyle kagit gidiyor..olumsuz yazanlar kazandi belki ama etkilenip satanlar...[emoji779]

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    El seyiyle gerdege giren zaten kazanmasin , biz burada vur kacci degiliz . Kagidimizin degerini biliyoruz ve neden gitmedigini acikliyoruz. Olumsuz yazacam Tabi bu haysiyetlerin sirketine hala 3 sene onceki fiyatinda bana ne kisada vur kaca giren etkilenmis mi etkilenmemis mi

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    El seyiyle gerdege giren zaten kazanmasin , biz burada vur kacci degiliz . Kagidimizin degerini biliyoruz ve neden gitmedigini acikliyoruz. Olumsuz yazacam Tabi bu haysiyetlerin sirketine hala 3 sene onceki fiyatinda bana ne kisada vur kaca giren etkilenmis mi etkilenmemis mi
    Aga sen şimdi dolar 11 Tekfen 33 olursa çıkıyor musun yani harbiden bu kağıt 3 3.5 dolar mı ederi senin için

8. Tekfenin cuma pazartesi ve bugünkü hareketi kap var biz alalım da haber gelince satarız hareketleri bakalım ne çıkacak altından

Sayfa 353/805 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •