Sayfa 354/639 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. son durum nasıl acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    son durum nasıl acaba?
    napcan unsal..
    allah aşkına bir kere adam gibi alım mı yaptın sanki...

3. belkı alıyoruz hocam..sıpegımı uyandıracz

nedır son durum..

4. Hep olumlu düşünüyorum düşünmek istiyorum. Umarım ters köşe olup şirketin kapanması gibi bir durum olmaz değil mi arkadaşlar???

5.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Hep olumlu düşünüyorum düşünmek istiyorum. Umarım ters köşe olup şirketin kapanması gibi bir durum olmaz değil mi arkadaşlar???
    Olabilir bence ümit. Çünkü hiç olumlu bir hareket yükseliş yaşanmıyor..nabız atmıyor..çok iddialı yazanlarda birden ben küstüm diye ortadan kayboldu..o da ayri ilginc bir durum..

6. Beklemde izlemedeyiz arkadaşlar... Sakin sakin...

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Olabilir bence ümit. Çünkü hiç olumlu bir hareket yükseliş yaşanmıyor..nabız atmıyor..çok iddialı yazanlarda birden ben küstüm diye ortadan kayboldu..o da ayri ilginc bir durum..
    Ilgi olmaması garip bence de...

Toplantı haftasında ve sonraki ilk haftalarda belli olacak artık. Belki biz bir an evvel çıksın kurtulalım zihniyetinde olduğumuz için şu anki süreç hoşumuza gitmiyor. Dişimizi bir ay daha sıkacağız artık...

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    brader toplantıyı seve seve bekliyeceğiz yani bu arada laf olsun diye konuşmanın faydası olursa konuşalım

Sayfa 354/639 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •