Sayfa 355/805 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Tekfen %65, THY%20 ve SAHOL%15 ile şimdilik yola devam ediyorum. YTD

2.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Tekfen %65, THY%20 ve SAHOL%15 ile şimdilik yola devam ediyorum. YTD
    sayın veysel üstadım sepette tav ve şişe yok onlarsız olur mu hiç.

tekfen / tav / thy / şişe /

yıllardır vazgeçemediğim portföy.

3. Tkfen % 58, Sahol % 42
    30 yıllık deneyim sonrası buradayım.
    Bu kağıtlar hiçbir zaman 10 luk kağıt değildir, olamaz da. İlk yıllarda tahtası kapanan kağıtlarım da oldu.
    Ne kadar risk alabilirsek yüksek kazanma ihtimalimiz de o oranda artacaktır.
    Benim kendime sorduğum soru şu:
    A) Batan bir kağıt mı beni çok üzer,
    B)10 kat getiren bir kağıt mı beni çok sevindirir.
    Bunca yıl sonun da cevap A (onun için buradayım)
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. 2014 de yaklasim 300-350 bin lira paramla borsada kagit ariyordum , o zamanlar bilanco temel analiz vs bakmadan kor gibi alis satis yapiyordum koza hisselerinde cahilce . Yasar hoca sayesinde temel analiz bakis acisi kazandim eli yuzu duzgun sirket bakiyordum. 2 tane kagit arasinda kaldim birisi hektas digeri de fmizp . Borc orani daha dusuk oldugu icin patronuna falan bakmadan fmipzi sectim , o zamanlar hektasin suratina kimse bakmiyordu ben borcsuz garanti diye dusundugum iblis derelinin firmasi Fmizp sectim ve 2019 eylulune kadar o ibliste hapsoldum ve Dolar bazinda zararim ciktigi an sattim. Eger hektasla olmus olsaydim heralde satmaz ustune yatar emekliligin keyfini Minsk de cikariyor olurdum . Tekfeni secmeden once de Soda ve bu haysiyetsiz arasinda kalmistim haci iblis murat videosunu izleyince bunlar duzgun adam Baksana vizyon var diye inanmistim . Megerse en buyuk hirsiza bulasmisim haberim yokmus . Prensip olarak sepet yapmiyorum yapmam bundan sonraki duragimda kagidi aldiktan sonra degil almadan patronun sktgi kariya kadar arastirmadan alirsam sksnler beni .

5. Benim ogrendigim
    Patron sirketinden uzak duracaksin
    Ama soyle bir sey de var
    Bir firma kar ediyorsa patron gotunu de yirtsa piyasa alip goturur
    Hektas olayi bence cok garip hal aliyor
    Hektas en az 5 kat pahali
    Orda anladigim bir grup var mal da toplu
    Yukari suruyorlar
    Ama biizm borsa da temel teknik hep bir yere kadar.. 55 fk li hektas 2 fk li olacak gsdho yu adamlar almiyor misal
    Belkide bu isi trend diye bakmamiz lazim
    Trend de ise trene atla
    Trend bozulunca in
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    2014 de yaklasim 300-350 bin lira paramla borsada kagit ariyordum , o zamanlar bilanco temel analiz vs bakmadan kor gibi alis satis yapiyordum koza hisselerinde cahilce . Yasar hoca sayesinde temel analiz bakis acisi kazandim eli yuzu duzgun sirket bakiyordum. 2 tane kagit arasinda kaldim birisi hektas digeri de fmizp . Borc orani daha dusuk oldugu icin patronuna falan bakmadan fmipzi sectim , o zamanlar hektasin suratina kimse bakmiyordu ben borcsuz garanti diye dusundugum iblis derelinin firmasi Fmizp sectim ve 2019 eylulune kadar o ibliste hapsoldum ve Dolar bazinda zararim ciktigi an sattim. Eger hektasla olmus olsaydim heralde satmaz ustune yatar emekliligin keyfini Minsk de cikariyor olurdum . Tekfeni secmeden once de Soda ve bu haysiyetsiz arasinda kalmistim haci iblis murat videosunu izleyince bunlar duzgun adam Baksana vizyon var diye inanmistim . Megerse en buyuk hirsiza bulasmisim haberim yokmus . Prensip olarak sepet yapmiyorum yapmam bundan sonraki duragimda kagidi aldiktan sonra degil almadan patronun sktgi kariya kadar arastirmadan alirsam sksnler beni .
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by KIDEMLİ Yazıyı Oku
    Tkfen 2022 yılı içerisinde % 7,6 prim yaparak, üçünü geride bırakmış abisi.
    Böyle devam ederse, geçmişini unutturabilecek potansiyeli var, büyüğe affetmek düşer.
    Gunaydin

Ben olaya farkli bakiyorum

Yatırımcı, hikayesi olan şirketleri sever

Ben Tekfen’ e CFS olacak diye girmiştim

CFS dışında bence, Tekfen’ de inşaat grubu rulet masası, gübre grubu ise daphane dir. Ama darphane ‘ nin kapasitesi sınırlıdır ve yatırım yapmazlar

SASA Erdemoğlu ise müthiş bir yatırımcı. Şimdiden Türkiye nin en büyük Petro- kimya şirketlerinden biri oldu

Hektaş ‘ da kim alıyor, kim satıyor anlamak gerekir. Orada bir balon olduğunu düşünüyorum

Kordsa ise çok şanslı bir yatırım. Tekfen’ in gübre grubundan farkı, adamlar yatırım yapmaya devam ediyorlar

Şİşe Türkiye’ nin gururu müthiş bir yatırım ve büyümeye devam ediyor.

Benim bakış açım bu

Tekfen’ in CFS ile kaybettiği konu ‘hikaye’…

Bunun için havalı danışmanlara değil, enerji ve isteğe ihtiyaç var

Becerebilecekler mi hep beraber göreceğiz

7. Dalgalı bir gün olacak gibi açılışta 22.45-22.86 yaptı viop şuan 22.50 bugün 23.50 üzerinde kapattığımız bir gün olması dileğiyle

8. Tahtaya bak birbirini ezecekler alcaz diye bi kademe de 5 bin lot bir üstte 150 binnlpt tahta çıldırdı

Sayfa 355/805 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •