Sayfa 355/355 İlkİlk ... 255305345353354355
Arama sonucu : 2838 madde; 2,833 - 2,838 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,128
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Vergi mahkemesinde dava açacaklar için 8 Eylül son gün. Bunlar iyice abarttılar artık. Yukarıda bahsettiğim gayrimenkulüm imarsız bir tarla her ne kadar İmar sınırında olsa da. Metrekare rayici 1500 TL den 15 bin TL ye tam 10 katına çıkarmış belediye. Bu fiyata tarla olur mu ya?
    15 den satarmısın ?
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    15 den satarmısın ?
    Hiç düşünmeden satarım.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

3. Şuyulandırılması yapılmış civardaki imarlı arsalar şu anda metrekaresi 30 bin civarı. İmarsız Tarla olarak 15 bin çok iyi fiyat. Arazinin %45 e kadarı zaten DOP kesintisine gidecek.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,128
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Hiç düşünmeden satarım.
    Teklif et komisyona, bu fiyattan al diye..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

5. Şuyulandırılmada maksimum DOP kesintisi %40 idi ama son kanunla bu %45 oldu. %45 e kadar diyor kanun yani DOP %10 da olabilir %20 de. Gelgelelim belediyeler hemen her zaman maksimum kesinti yapma cihetine gidiyor. Bu da hakkaniyete ve adil paylaşım prensibine aykırı ama hiç biri bu prensipleri takmıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Teklif et komisyona, bu fiyattan al diye..
    Yürü git diyecekler, biliyorum.

Sayfa 355/355 İlkİlk ... 255305345353354355

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •