Sayfa 356/805 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    sayın veysel üstadım sepette tav ve şişe yok onlarsız olur mu hiç.

tekfen / tav / thy / şişe /

yıllardır vazgeçemediğim portföy.
    Aslında benim borsaya adımım Trakya Camın halka ve de Şişecam çalışanlarına arzıyla başladı, ama yıllar sonra zararına vermenin getirdiği travma ile sanırım zaman zaman şişe cam kağıtlarını alsam da (Soda, şişe, Trakya ) ufak karlarla hep verdim. Üretimde kullandığı hammaddeyi, makinasını ve kalıbına kadar neredeyse her şeyi kendi kendine sağlayabilen, karını sürekli yatırıma dönüştüren, kurumsal ve yeni teknolojiyi üretebilen takdir ettiğim ülke değeri bir holding. Borsada zamanlama her şey olmasa da %90, benimkisi de öyle bir durum.

2. Bugün sıradışı bir dinamizm var.
    Tavan 23,94 kenarda dursun.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. [QUOTE=Maximetu;5730333]2014 de yaklasim 300-350 bin lira paramla borsada kagit ariyordum , o zamanlar bilanco temel analiz vs bakmadan kor gibi alis satis yapiyordum koza hisselerinde cahilce . Yasar hoca sayesinde temel analiz bakis acisi kazandim eli yuzu duzgun sirket bakiyordum. 2 tane kagit arasinda kaldim birisi hektas digeri de fmizp . Borc orani daha dusuk oldugu icin patronuna falan bakmadan fmipzi sectim , o zamanlar hektasin suratina kimse bakmiyordu ben borcsuz garanti diye dusundugum iblis derelinin firmasi Fmizp sectim ve 2019 eylulune kadar o ibliste hapsoldum ve Dolar bazinda zararim ciktigi an sattim. Eger hektasla olmus olsaydim heralde satmaz ustune yatar emekliligin keyfini Minsk de cikariyor olurdum . Tekfeni secmeden once de Soda ve bu haysiyetsiz arasinda kalmistim haci iblis murat videosunu izleyince bunlar duzgun adam Baksana vizyon var diye inanmistim . Megerse en buyuk hirsiza bulasmisim haberim yokmus . Prensip olarak sepet yapmiyorum yapmam bundan sonraki duragimda kagidi aldiktan sonra degil almadan patronun sktgi kariya kadar arastirmadan alirsam sksnler

bunlar çok samimi söylüyorum kızgın olduğum için değil PROFESYONEL DOLANDIRICI...!!!

4. Kardeş kanma bu hareketlere yaaa tekfenin her zamanki dolandırıcılıkları yarım saatte 150 milyonluk işlem olur akşama kadar 10 milyonluk işlem olur zaten anlık iziliyorsundur görürsün ali cengiz oyununu şu hareketler ancak nibaş ta olur yazıklar olsun senin gibi holdingede firmayada

5. O değilde nereye elimizi atsak kuruyor şimdi de Kazakistan karıştı 200 milyon dolar alacakta orda kalsa ohh miss zengin holding arkadaş varki dağıtıyoruz 😂

[QUOTE=kayzersoze;5730940]
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    2014 de yaklasim 300-350 bin lira paramla borsada kagit ariyordum , o zamanlar bilanco temel analiz vs bakmadan kor gibi alis satis yapiyordum koza hisselerinde cahilce . Yasar hoca sayesinde temel analiz bakis acisi kazandim eli yuzu duzgun sirket bakiyordum. 2 tane kagit arasinda kaldim birisi hektas digeri de fmizp . Borc orani daha dusuk oldugu icin patronuna falan bakmadan fmipzi sectim , o zamanlar hektasin suratina kimse bakmiyordu ben borcsuz garanti diye dusundugum iblis derelinin firmasi Fmizp sectim ve 2019 eylulune kadar o ibliste hapsoldum ve Dolar bazinda zararim ciktigi an sattim. Eger hektasla olmus olsaydim heralde satmaz ustune yatar emekliligin keyfini Minsk de cikariyor olurdum . Tekfeni secmeden once de Soda ve bu haysiyetsiz arasinda kalmistim haci iblis murat videosunu izleyince bunlar duzgun adam Baksana vizyon var diye inanmistim . Megerse en buyuk hirsiza bulasmisim haberim yokmus . Prensip olarak sepet yapmiyorum yapmam bundan sonraki duragimda kagidi aldiktan sonra degil almadan patronun sktgi kariya kadar arastirmadan alirsam sksnler

bunlar çok samimi söylüyorum kızgın olduğum için değil PROFESYONEL DOLANDIRICI...!!!
    Keşke 2014 te benim borsayorum yöneticiliği yaptığımda tanışsaymışız.. Ben 1.50 lerden toplamaya başlayıp arkadaşlara soranlara ben alıyorum ve uzun vade büyük hedefim var yazmıştım.. Ve alan herkes çok küçük yatırımcı olduğu için alamadığı evi arabayı veya arzusunu gerçekleştirdi.. Neyse şimdi Tekfendeyim 15 ortalama ile ve yine hedefim büyük ve acelem yok.

7. Sayin alidelta

Ayni potansiyeli bu sirkette de goruyorum , uzerindeki baski da o zamanlarda gordugum gibi. Eger bir tahta bu kadar baski altinda senelerce tutuluyorsa bi yerde tahtaci ileriye surmeye karar verince bizim soyledigimiz ederi dedigimizin 3-4 katina bile cikabiliyor . Hektas benim gozumde en az 5 kat pahali su piyasada tekfenin 600 oldugu yerde 1 milyar olamaz . Ayni sey yarin 2.5 milyar eder dedigimiz tekfende olur 5-6 milyar Dolar fiyatlar bir gun ama bu tamamen patron ile alakali bi durum ne zaman gerekli lot topladigina inanirlarsa o zaman surerler

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin alidelta

Ayni potansiyeli bu sirkette de goruyorum , uzerindeki baski da o zamanlarda gordugum gibi. Eger bir tahta bu kadar baski altinda senelerce tutuluyorsa bi yerde tahtaci ileriye surmeye karar verince bizim soyledigimiz ederi dedigimizin 3-4 katina bile cikabiliyor . Hektas benim gozumde en az 5 kat pahali su piyasada tekfenin 600 oldugu yerde 1 milyar olamaz . Ayni sey yarin 2.5 milyar eder dedigimiz tekfende olur 5-6 milyar Dolar fiyatlar bir gun ama bu tamamen patron ile alakali bi durum ne zaman gerekli lot topladigina inanirlarsa o zaman surerler
    Lot toplamaya çalışıyor mu peki patron o kadar inceliyorum ama ne takaslarda ne alışlarda toplama emaresi yok top çevriliyor bu fiyatlarda olmamızın sebebi patronlardır ama bu toplamaya çalıştıklarından mıdır dersen 3 senede toplayamamış mı bi malı yabancı okadar mal satmış alsaydı bitek yabancı da değil herkes sattı

Sayfa 356/805 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •