-
çok saçma işlem miktarlarıyla yine aşağı çektiler. kapanışa doğru hanyayı konyayı görürüz.
-
korkutma hareketleri devam ediyor, dandik hisse gibi hemen brüt takasa aldılar, alınmasaydı ne trade etme imkanı olurdu.
-
Arkadaşlar bilginize
BOYP hissesi ile ilgili hareketleri borsa,spk ve cimer yazdım. Bende 5000 lot alana kadar aşağı verdiler. Ben sattıktan sonra %50 yukarı yaptılar. Artık sonucunu bekleyeceğim. Bu arada bunlara sebebiyet veren boyp den alış verişte yapmıyorum. Arkadaşlarımı da öyle yönlendiriyorum.Bu derece sığ kağıtta sahiplerini haberinin olmamasını düşünemiyorum. 3 yıldan fazladır bekledim 2. yüksek bedelliyi açıkladı.Bizdeki paralara mı güvenip şirket yönetiyorsun. Meraklı olanlar var ise sattığım hisselerin resimlerini vatsap tan atarım.
-
Şikayetlerimi yazdım umarım kimse zarar etmez. şikayet edeli 20 dakika oldu.
-
hocam hergün yüzlerce kez şikayet etsen de ben bizim borsada azılı manipülatörlere, bizzat kendisi işlem yapan patronlara bir ceza uygulandığını görmedim, bi istisna gerelde uygulandı, o da çok bariz bir şekilde yapıldığından
-
Hayatımda cimer e ilk defa yazdım. Ben son seslenişimi yaptım.Piyasa koşullarını düzenlemezlerse biz yontulmaya devam ederiz. Bence sizlerde yazın.
-
avod 1 haftadır, crfsa tuclk 2-3 agündür tavan yapıyor açığa satış alım yasağı bile gelmiyor.
bu dava 1 tavan yapmadan brütü hemen yiyor, sanki kademelerinde yüzbinler milyonlar varda, üç beş senin benim gibi ky var.
-
son dakikalaryine korku tüneline soktu, bakalım satmadığımıza pişman mı ettirecek yoksa yarın sevindirecek mi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri