Sayfa 359/711 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Bu 5 dakikalık grafikte gördüğünüz gibi onaylanmış 2 adet formasyon var. Biri yukarı ve bir aşağı fiyat hedefleri olan. Aşağı 1,80 e indirir diyorsanız işte grafik ortada, evet indirebilir, teknik bahanesi hazır. Yok yukarı götürür diyorsanız o da yeşil ile yuvarlak içine alınmış kısımda. Unutmayalım bu 5 dakikalık grafik, yani çok beklemesine bile gerek yok. Bugün istese bile götürürdü ve kimse ne oluyor bile diyemezdi. İşte tam bu noktada Sancaktar beyin her zaman dediği temel analiz devreye giriyor. İyi aşağı 1,80 e kadar teknik analiz çaktında bunu temel analiz ile destekleyecek ne vardı derler ve kalıcı olmaz. Ha bugün için ülkemizi bekleyen dış politikadaki tehlikeli gelişmeler tabi ki bir yana ama zaten bu tüm piyasa için geçerli. Ben Sancaktar beyin işaret ettiği temel analiz meselesine çok önem veriyorum. Bakın bakalım patronun maktk da yaptığı yatırım diğerlerinin kaç katı. Patron bu firmayı batsın diye almamıştır değil mi? Firmayı kendi hedeflerini karşılayacak en güzel noktaya getirip sonra satacaktır. İşte maktk ın tek hikayesi yada beklentisi de budur. Buna inanıp yatırım yapacak kişiler elbet beklenti gerçekleşince kazanacaktır ve bu çok doğaldır.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
    Sayın üstadım her hisse teknik analizinin tabanında düşüş trendinde yeni bir alt fiyat grafiği oluşturur.. tahtası kapanan hisselerde buna dahildir. Aynı durumun tersi tavan fiyata erişincede olur 1 ayda 10 katı artan hisselerde buna dahildir. Tekniği temel desteklerse yanılma payı düşüktür Bu konuda sıkıntı yok..
    SORUN ATLI KARINCALAR DA DEĞİL DÖNEN DOLAPLARDADIR sayın üstadım

Yaşamı değerli kılmak bize düşer

2.  Alıntı Originally Posted by Mantar Yazıyı Oku
    Sayın üstadım her hisse teknik analizinin tabanında düşüş trendinde yeni bir alt fiyat grafiği oluşturur.. tahtası kapanan hisselerde buna dahildir. Aynı durumun tersi tavan fiyata erişincede olur 1 ayda 10 katı artan hisselerde buna dahildir. Tekniği temel desteklerse yanılma payı düşüktür Bu konuda sıkıntı yok..
    SORUN ATLI KARINCALAR DA DEĞİL DÖNEN DOLAPLARDADIR sayın üstadım

Yaşamı değerli kılmak bize düşer
    Bu noktada Rabbim ayaklarına dolandırsın derim sadece. O dolapların içinde kaybolup gitsinler derim. Biz bize düşeni yapalım, emniyeti elden tabi ki bırakmayalım, para kolay kazanılmıyor paramıza göz koyanların peşini bırakmayız. Ha dersen ki adam kitabına uyduruyor, yapacak çok şey yok. En fazla stop oluruz yada varsa daha yancıkta ortalamayı daha da düşürürüz. Sürekli yağmur yağmayacak ya. Güneş açtığında fiyat hedefine geldiğinde verir geçeriz. Benim bunca yıl hem iç hem de dış piyasalarda edindiğim tecrübeye göre eğer batacak bir firmaya yatırım yapmamışsanız enin de sonun da sizi tatmin edecek o hedef fiyat gelecektir. Bunu çabuklaştırmanın tek yolu da sizin elinizde tabi ki ve yedekteki nakit miktarınız ile doğru orantılı. Fiyat hedefinizi yalın bir rakam yerine toplam yatırım maliyetiniz artı % getiri beklentiniz (prim) olarak belirleyip ve sürekli güncellerseniz (ortalama aldıktan sonra) mutlaka başarılı olacaksınız. En azından ben böyle yapmaya çalışıyorum.

3. spek efendi okudun mu yazilanlari biraz yukseltte sen de kurtul bizde kurtulalim ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by erolll Yazıyı Oku
    spek efendi okudun mu yazilanlari biraz yukseltte sen de kurtul bizde kurtulalim ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    patron bugün yatırımcısına destek olmayacaksa ne zaman olacak. Ülke savaşın eşiğinde ve patron hisselerine sahip çıkacak mı bakalım.

5.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    patron bugün yatırımcısına destek olmayacaksa ne zaman olacak. Ülke savaşın eşiğinde ve patron hisselerine sahip çıkacak mı bakalım.

Beni duydu galiba[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    1,93 den aldı[emoji23][emoji23][emoji23]
    Yetmez patron, 2 nin üzerine at. Elinde para çok.

6.  Alıntı Originally Posted by YushR Yazıyı Oku
    Utanmadan bugün bile satmış ünlü.
    Bugün hissene sahip çıkmadın ya patron, gözümden düştün. Demek ki savaş mavaş çıksa halimiz harap[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu

VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)

Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.

25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
    "Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.

Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.

**ÖNEMLİ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 359/711 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •